CSC Ghiroda și Giarmata Vii – Unirea Alba Iulia 3-1 (2-0) | Eșec umilitor și nouă contraperformanță a “alb-negrilor”

În ciuda amenințărilor venite dinspre conducători, “alb-negrii” conduși de Adrian Bicheși continuă picajul, neregăsindu-de în ultimele runde, mai precis după partida din Cupa României, de la Zlatna cu FCSB. Ultima contraperformanță a fost înregistrată la deplasarea de la Ghiroda, unde echipa din Cetatea Marii Unrii a înregistrat cel mai rușinos rezultat al stagiunii, scor 1-3 (1-2) cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

De la echipa cu pretenții mult trâmbițate, Unirea Alba Iulia a devenit o echipă anonimă a Seriei a 4-a, care trebuie să conștientizeze că a intrat în hora retrogradării!
“Alb-negrii” sunt în criză totală, adunând șapte jocuri fără a cunoaște gustul victoriei. Efectiv o mare dezamăgire a candidatei anunțate la promovare, ce a alunecat în mediocritate la mijlocul turului, după o înfrângere sinonimă cu degringolada.

*Bicheși: “Se pare că criza continuă”

Din păcate nu am reușit să-l anihilăm pe Barany și asta ne-a costat. Se pare că criza continuă. Nu pot că jucătorii nu au vrut să joace, că nu au încercat, dar am făcut prea multe greșeli în faza defensivă și asta ne-a costat. Ne lovim în continuare de indecizii în ofensivă, dacă marcam jumătate din ocaziile avute altfel stăteau lucrurile. Am avut ocazii în momente cheie, au fost oportunități prin S. Mureșan, Al. Giurgiu, R. Ivan sau An. David. Bineînțeles că nu mă așteptam să pierdem și  e firesc să fiu supărat pentru eșec și această serie“, a precizat antrenorul Adrian Bicheși.

Semieșecul cu FC Avrig de pe “Cetate” a fost dublat de înfrângerea neașteptată din Timiș,iar din obiectivul trasat de conducători după confruntarea din Valea Domanului, 12 puncte din 4 jocuri, s-a ales praful! Amfitrionii au făcut rapid 2-0 pe tabelă și apoi au stat la cutie și au așteptat raidurile adverse, unele care au lăsat de dorit la finalizare

Masivul atacant al gazdelor, Al. Barany a realizat dubla în minutele 11 și 17 – din penalty, amendând un start ratat total de partidă al uniriștilor. Davidas (31) a redus scorul după o reluare din apropiere , la o pasa de la S. Muresan, marcând primul sau gol stagional. Doar un foc de paie, Mancas (61) reusind sa majoreze scorul… prefigurandu-se un esec deranjant al vizitatorilor.

În 2014, căpitanul gazdelor, Alexandru Barany făcea cuplu cu Mediop (acum la Dunărea Călărași) în atacul echipei CS Ghiroda, în meciul de baraj câștigat de conjudețenii de la Industria Galda după loviturile de departajare. Amfitrionii au câștigat iarăși acasă, după șase runde, precedentul succes fiind tot cu o echipă din Alba, Industria Galda, în runda secundă.

Alexandru Baranyi a deschis scorul cu un șut din afara careului și tot el a obținut o lovitura de pedeapsă transformată în minutul 17.  Bănățenii au izbutit totuși să marcheze și în prima jumătate a părții secunde, prin Mancaș, care a driblat și portarul, însă au terminat jocul în inferioritate numerică, eliminat Saizu (78) – cumul de avertismente.

Jocul de pe “Emilian Pavel”,  opune combatante despărțite de trei “lungimi” și 5 poziții în ierarhie: vizitatorii, locul 7 cu 10 puncte, respectiv amfitrionii conduși de experimentatul Remus Steop – locul 12. Și de parcă nu ar fost suficiente grijile în privința parcursului sub așteptări, antrenorul Adrian Bicheși trebuie să depășească și problemele de efectiv, mai vechilor accidentați A. Matei și Goguța adăugându-se Cl. Oara (probleme la genunchi).

CSC Ghiroda: Filip-Andrei – Horcea, R. Mureșan, Mancaș, Saizu, Jichici, M. Semeniuc, Hotca, Șofran, Barany, Guricici; rezerve M. Gakoc, D. Ciobanu, Berivoescu, Holovcici, Țugui, Vasiliu, Totic. Antrenor Remus Steop.

Unirea: Sporea –  R. Ivan (81, F. Morar). Scrob (76, Tat), Potopea, Vitinha – I. Grozav – Davidaș (46, An. David), Selagea, P. Păcurar, Cl. Marcu (65, Al. Giurgiu) – S. Mureșan; rezerve Căt. Suciu –  Petruse, L. Dan. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu, Raul Oargă.

Arbitri Al. Șuvar (Sibiu), V. Duță (Avrig), D. Nagy (Mediaș) Observatori S. Mocanu (Arad), N. Dima (Gorj)

Dan HENEGAR

5 Comentarii

Haules Baules 12.10.2018 at 19:02

Sa nu uitati sa cereti stadion de liga 1. Meritati din plin!

Dn 12.10.2018 at 19:33

Sa știți ca chiar Goguta este cheia. Accidentarea lui contează enorm. Păcat. Vai ce naivi sunteți. Cum dracu ați ajuns sa conduceți o echipă și să fiți rupți de realitate. Cuvântul “valoarea” va spune ceva?

Unirist 12.10.2018 at 21:57

Sunati-l repede pe Pelici pînă mai este liber , dacă vreți liga 2 va trebuie cel puțin un antrenor de liga 2.

Gogu 12.10.2018 at 22:48

Cred ca va trebui schimbat obiectivul fixat pentru cele 4 etape.Din 12 puncte posibile sa facem 2 puncte.Perfect realizabil,deja un punct am facut.Vai de mama noastra si de visele noastre…..

Craciun 12.10.2018 at 23:21

Va faceti de ras domnilor jucatori!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...