Rămâi conectat

Sport

CS Zlatna – Gloria Bistriţa 2, astăzi, de la ora 15.00

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aurarii încep o săptămână încărcată, cu trei jocuri, dintre care două în deplasare (marţi la Reghin şi vinerea viitoare la Tărlungeni), cu o confruntare extremă pe propriul teren (observator Ion Ciocan Cluj), astăzi de la ora 15.00 cu Gloria Bistriţa 2, meci contând pentru etapa a 18-a a Seriei a 6-a din Liga a 3-a. Pe Ampoi va poposi „lanterna roşie” (10 puncte), cu cea mai precară defensivă din tot eşalonul terţ (48 de goluri primite), formaţia pregătită de Cristi Coroian pierzând toate cele 8 jocuri externe ale stagiunii! „Ne gândim în primul rând să ne adjudecăm victoria pe teren propriu, într-o confruntare de 6 puncte. N-avem voie să păşim greşit, chiar dacă «satelitul bistriţean» vine după un meci câştigat clar, 4-1 cu Avântul”, a spus antrenorul Dorel Mureşan (CS Zlatna), ce nu poate conta pe G. Toma (fisură la braţ).
Pe penultima poziţie, cu 12 puncte (minus 15 la „adevăr”), CS Zlatna a remizat în tur 1-1 cu echipa secundă a lui Jean Pădureanu, în efectivul căreia s-au regăsit Oghinciuc, Şomodi, Fizeşan sau Keita. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea