CS Şurianu 1945 Sebeş – echipă ce reînvie tradiţia fotbalistică în „Arini”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Dan Comsa Viitorul Santimbru 1Într-un judeţ Alba marcat din punct de vedere fotbalistic de absenţa activităţii în cele 4 municipii, Alba Iulia, Aiud, Blaj şi Sebeş, iată că o mică rază de soare vine dinspre „Arinii” Sebeşului. Astfel, în această urbe, foarte dezvoltată financiar, un grup de iniţiativă încearcă să reînvie tradiţia, după ce două reprezentante au dispărut în ultimii ani la nivel de seniori, CSM Sebeş (retrasă din Liga a 3-a în 2010) şi Sportul Sebeş (a abandonat Liga a IV-a în 2013). Preocuparea acestor oameni de suflet ce tânjesc după „sportul rege” este deja încununată de succes, iar în această primăvară a luat fiinţă şi urmează să-şi înceapă activitatea, Clubul Sportiv Şurianu 1945 Sebeş, denumire inspirată din numele primului club sportiv al localităţii Sebeş. Iniţial vor funcţiona două secţii: tenis de câmp şi fotbal, în cazul celei de-a doua făcându-se încă de pe acum demersurile necesare afilierii şi înscrierii în competiţiile oficiale organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba, plecându-se de jos, din Liga a V-a.

Noua asociaţie are în primul rând ca obiectiv creşterea şi promovarea valorilor locale, în completarea şi continuarea activităţii Liceului cu Program Sportiv Sebeş, tinerii jucători fiind obligaţi în acest moment să performeze la formaţii din alte localităţi, din cauza lipsei, în municipiul Sebeş, a unei echipe la nivel de seniori. „În interesul tuturor sebeşenilor, reprezentanţii clubului, prin preşedintele Daniel-Seviştean Popa, fac apel la toţi membrii comunităţii, implicit la reprezentanţii aleşi ai acestora, la oamenii de afaceri locali, dar în primul rând la toţi iubitorii sportului, de a se alătura şi susţine activitatea Clubului Sportiv Şurianu 1945 Sebeş, ca interes comun al locuitorilor municipiului”, a declarat Dan Comşa (antrenor Viitorul Sântimbru), unul dintre cei 5 membri fondatori ai CS Şurianu 1945 Sebeş.

USR - Alegeri parlamentare 2020
Date de contact: telefon: 0720209592 (D. Popa); mail: surianusebes@yahoo.com; facebook: FC Surianu Sebes

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Dan HENEGAR

2 Comentarii

suporter 27 mai 2014 at 12:35

Mult success, desi am o presimtire…vi se vor pune multe bete in roate…multe, multe, multe…din pacate…pentru ca lumea e plina de negativisti, frustrate si mai ales…fripturisti.

ACS SURIANU 1945 SEBES 27 mai 2014 at 13:20

O initiativa mediatizata in cea mai grea zi din viata presedintelui noului club sportiv, Dani Popa, ziua in care si-a pierdut mama. Ii transmitem sincere condoleante si faptul ca suntem alaturi de el si de familia lui, prin indemnul consacrat in lumea sportului, activitate definitorie pentru intrega sa familie : You’ll Never Walk Alone !!!

Comentariile sunt oprite