CS Hunedoara – Unirea Alba Iulia 0-1 (0-1) | Ultima repetiție pentru „alb-negrii” lui Bicheși

La ultimul amical al iernii, Unirea Alba Iulia a întâlnit liderul Ligii a IV-a din județul vecin, „alb-negrii” conduși de Adrian Bicheși împunându-se cu scorul de 1-0 (1-0). Unicul gol a jocului a fost marcat de B. Ștef (22), șut la colțul lung după o lansare perfectă de la Goguța.

Este al treilea succes la rând pentru uniriști, fără a primi gol, după 4-0 cu CS Hunedoara și 2-0 cu Cetate Deva

ELIT

Formația din Cetatea Marii Uniri va debuta în returul Ligii a 3-a, vineri, 2 martie, în deplasare cu Gaz Metan Mediaș II, de la ora 15.00.

*Unirea: Căt. Suciu – F. Morar, Onacă, Scrob, Al. Giurgiu –B. Ștef, Goguța, Schiau, Davidaș – Selagea – Lăsconi; au mai intrat Ciuperceanu, Boboia, N. Rus, Matei, Tat, De Marco, S. Iacșa, Captiu; nu au jucat din diverse motive Petric, C. Păcurar, A. David, Al. Man, M. Oprea, I. Grozav, Adam, Ignat. Antrenori Adrian Bicheși și Mircea Oprea.

Bilanțul jocurilor de pregătire rămâne unul echilibat pentru uniriști, care au patru succese (3-1 cu CIL Blaj, 4-0 și 1-0 cu CS Hunedoara, 2-0 cu Cetate Deva) și trei înfrângeri (1-3 cu „U” Cluj, 1-2 cu Sportul Petrești și 0-2 cu CFR Cluj II).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...