Rămâi conectat

Sport

CS Hunedoara – Metalurgistul Cugir 0-0, în derby-ul Seriei a 9-a | Șah la lider, ce pierde primele puncte interne

Dan HENEGAR

Publicat

în

Pe Stadionul “Michael Klein” a fost o remiză albă în derby-ul din play-off-ul Seriei a 9-a a eșalonului terț, între primele două clasate, CS Hunedoara și Metalurgistul Cugir.

„Roș-albaștrii” au tras învățămintele din precedentele două dueluri directe în care au condus la pauză și de fiecare dată au pierdut 1-3, reușind să blocheze prima clasată, ce a pierdut astfel primele puncte interne, după 10 victorii la rând, fiind primul meci stagional în care hunedorenii nu au marcat.

După un prim act echilibrată, fără prea multe oportunități, la reluare Metalurgistul a fost mult mai periculoasă. Cea mai mare ocazie a fost în minutul 51, când adversarii au scos în două rânduri de pe linia porții (a doua oară R. Cristian la „capul” lui Vlădia). Periculoși în continuare la faze fixe au fost tot oaspeții, prin P. Păcurar (53) – a trimis în transversală, același P. Păcurar (57) – șut de la 17 metri și M. Lupu (70, „cap” alături).

 “Am fost mult mai atenți decât în celelalte două dueluri cu Hunedoara, iar asta a contat. Este un punct important în plan moral, după un joc bun pentru acest nivel, pe care l-am dominat în mare parte, având și ocaziile mai clare. Cu puțin noroc, puteam și câștiga duelul. Chiar dacă ne-am mărit ecartul, încă mai avem de muncit pentru a ne securiza poziția a doua. Acum a devenit bitală victoria cu Viitorul Cluj”, a transmis Lucian Itu, ce a mai jucat titular în octombrie, în jocul extern cu Sănătatea (7-1 pentru cugireni).

Liderul are 17 puncte avans față de ocupanta locului secund, pe care a învins-o acum două săptămâni sub Drăgana, scor 3-1 (0-1), după două remize diametral opuse. În formula de start al oaspeților a apărut, în premieră în acest an, antrenorul Lucian Itu, în centrul defensivei, substituindu-l pe I. Grozav.

CS Hunedoara: Lefter – F. Iacob, Garutti, A. Vlad, Motta – An. Roșu (80, Neacșa), Bradu (60, Giura), R. Cristian (60, Mogoș), L. Buș/cpt (83, Bedea)- Hergheligiu (60, Simon), Arnăutu; rezerve Deak, A. Dumitru,  Jairo, Trășcan. Antrenor Florin Maxim.

Metalurgistul: R. Opric – Al. Rus, Vlădia, L. Itu (74,  L. Contra), Vitinha  – Șaucă/ cpt, Boldea, Udrea, Nicula  (90, Andriuc) – P. Păcurar (79, Cocan), M. Lupu; rezerve Perjeriu – Șuteu, M. Neagu. S. Itu, Haj, Selagea Antrenor Lucian Itu.

Arbitri Cl. Gaitin, P. Sandu, Al. Gherman (toți Timișoara) Observatori D. Ciocănea (Sibiu), Al. Gherghe (Făgăraș)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea