CS Hunedoara – Industria Galda 2-1 (2-1) | Găldenii au pierdut al treilea joc la rând, după ce au deschis scorul!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Industria Galda de Jos a pierdut al treilea joc la rând, 1-2 (1-2), lângă furnale, după ce a condus cu 1-0,  formația lui Paul Ciucă rămânând cu un singur punct în acest campionat, deși merita o remiză în acest duel extern.

Găldenii au mai recuperat din jucătorii absenți în ultima perioadă (inclusiv pe Frențiu – la prima apariție a sezonului, după problemele cu COVID-19), însă nu au reușit să dea lovitura la Hunedoara. Chiar dacă toate golurile s-au înscris în prima repriză, și actul secund a fost încărcat de evenimente. Mai întâi portarul Cătălin Suciu a apărat o lovitură de pedeapsă executată de R. Cristian (62, faultat Vasinc de Petruse), iar Cioară a fost eliminat în minutul 72, pentru cumul de avertismente. Asta, după ce cu câteva minute înainte, Cioară a marcat, însă golul a fost anulat, total aiurea, pentru un ofsaid la G. Scheau, tot atacantul găldean fiind în prim planul altei faze litigoase judecate în defavoarea vizitatorilor (55, faultat în careu fără a se acorda nimic)

ELIT

Prima repriză au fost ei mai buni, a doua noi. Ocazii mari de ambele părți, însă la 2-1 am marcat gol perfect valabil. Greșală mare de arbitraj, încă o etapă fără puncte și săptămâna viitoare jucăm cu prima clasată. Vremiri grele, dar acum se văd caracterele„, a transmis Paul Ciucă.

Ultimele 15 minute au fost un coșmar pentru gazde. Tegbo este blocat în careu de Crăciunescu pentru ca  tot el să rateze reluarea din lovitura liberă  executată de Cioară. Pentru proteste vede cartonașul galben și  antrenorul oaspeților, Cioară primiește  al doilea catonaș galben și este trimis la vestiare iar portarul Lefter mai dă emoții colegilor la o întervenție în min. 86, Tocu ratează și el din careul mare trimițind pe lângă bară pentru ca ratarea meciului să o consemnăm în primele minute de prelungiri: Daniel Crăciunesc a  primit o minge la marginea careului de 16 m advers a pătruns în suprafata acestuia și din poziție singur cu portarul  a șutat alături.

*0-1, MIN. 20: CIOARĂ a deschis scorul, cu prima sa reușită stagională, la o centrare a lui Tegbo și o eroare Lefter

*1-1, MIN. 25: egalitatea a fost restabilită de Fl.. IACOB, pe contraatac, șut pe lângă Căt. Suciu

*2-1. MIN. 30: RADICOF a adus avantajul în tabăra gazdelor, cu o reuare din apropiere la șutul lui Herci

Singurul joc câștigat de amfitrioni s-a produs acum două săptămâni, tot împotriva unei grupări din Alba, 1-0 cu CS Ocna Mureș. Găldenii au două eșecuri la rând, dar speră să depășească problemele și să spargă gheața.

Echipe de start: CS Hunedoara: Lefter – Ciucurescu, Radicof, Marinca, Trășcan. Al. Creciunesc, Pau, Herci, Bloj, Vasinc, Fl.Iacob; rezerve Fl. Raț, Kocsis, Buzincu, Mardare, Casoni, R. Cristian, Bortaș, R. Bujor. Antrenor Raul Spătaru.

Industria: Căt. Suciu – Frențiu, Haiduc, Goța (63, Petruse), Cunțan –  Ov. Truță (63, Tocu), Al. Costea (88, P. Medrea), Al. Hada Tegbo – G. Scheau (74, Puha), Cioară; rezerve Gîrnod, R. Giorgiu, Căt. Crișan, P. Muntean. Antrenor Paul Ciucă.

Dan HENEGAR