Rămâi conectat

Politică Administrație

Criteriile de selecție a candidaților liberali pentru alegerile locale. Să nu aibă datorii la stat, probleme penale…

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitorii candidați din partea PNL la alagerile locale și parlamentare programate pentru anul viitot trebuie să îndeplinească zece criterii pentru a putea fi validați de conducerea partidului.

 

Cele mai importante se referă la: să nu fie traseisti politici, să nu se afle în stare de incompatibilitate, să nu se afle în conflict de interese, să nu aibă datorii la stat , să nu aibă probleme penale, să nu fi plagiat, să nu le poată fi imputate cazuri de nepotism, să nu fi avut eventualele atitudini discriminatorii.

 

Noile criterii au fost stabilite miercuri de liderii liberali, în cadrul Comisiei de unificare a PNL, urmând ca acestea să completeze regulile stabilite deja prin statutul partidului. Cele zece criterii urmează să facă obiectul unui proiect de hotărâre ce va fi adoptat printr-o decizie Consiliului National al PNL la 11 decembrie, a anuntat purtatorul de cuvant al liberalilor, Ionut Stroe, citat de Agerpres.

Cele zece criterii completeaza regulile statutare si vor fi transformate intr-un proiect de hotarare pe care Secretariatul General il va trimite organizatiilor judetene spre informare, urmand a fi adoptat prin decizia Consiliului National al PNL la 11 decembrie. (TB)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Corneliu Mureșan: Premierul PSD, Marcel Ciolacu, a acordat peste 42 milioane de lei pentru comunitățile din Alba

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Comunicat de presă | Corneliu Mureșan: Premierul PSD, Marcel Ciolacu, a acordat peste 42 milioane de lei pentru comunitățile din Alba

Guvernul României, condus de premierul PSD Marcel Ciolacu, după ce a acordat 700.000 de lei pentru organizarea manifestațiilor dedicate Zilei Naționale, a aprobat în ședința de astăzi nu mai puțin de 42,7 milioane de lei pentru comunitățile din județul Alba. Este vorba de sume importante care provin din Fondul de Rezervă și vin să asigure buna funcționare a administrațiilor locale, să susțină fiecare comunitate din județul Alba, în funcție de nevoile acesteia.

Astfel, grație premierului social-democrat, Consiliul Județean Alba a primit suma de 3 milioane lei, Primăria Alba Iulia suma de 6 milioane lei, Primăria Aiud, Primăria Sebeș și Primăria Cugir au primit câte 1,5 milioane lei, Primăria Blaj – 2,5 milioane lei, în timp ce primăriile din Zlatna, Ocna Mureș și Câmpeni au primite câte 700.000 lei. Orașele Abrud, Baia de Arieș și Teiuș au primit câte 550.000, 500.000, respectiv 610.000 lei, în timp ce toate celelalte localități au primit sume cuprinse între 200.000 și 700.000 lei.

Sunt sume de care comunitățile locale au nevoie și fără de care buna funcționare a instituțiilor publice ar fi putut avea de suferit. Sunt bani pe care Guvernul condus de premierul PSD îi pune la dispoziția cetățenilor din Alba, prin intermediul autorităților locale, fără a ține cont de culoarea politică a celor care conduc fiecare unitate administrativ-teritorială.

Asta înseamnă mesajul #PSDpentruAlba promovat de coordonatorul organizației PSD Alba, europarlamentarul Victor Negrescu. Sunt bani care au fost alocați pentru a acoperi nevoile comunităților iar ei reprezintă angajamentul PSD în Guvernul României de a susține fiecare comunitate în parte. Sunt dovada că executivul condus de Marcel Ciolacu este Guvernul României, aflat în slujba tuturor comunităților și a fiecărui cetățean în parte.

Corneliu Mureșan – secretar executiv PSD Alba
Subprefectul județului Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare