Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cristian Popescu, medic infecționist: „Vorbind despre situația din Alba, lucrurile în județ nu au fost teribil de rău”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cristian Popescu, medic infecționist în cadrul secției de Boli Infecțioase, unde sunt tratați pacienții cu COVID-19, prezent într-o emisiune la Radio Unirea FM a vorbit despre cazurile de coronavirus din județul Alba de la începutul pandemiei până în momentul de față.

„Vorbind despre situația din județul Alba, lucrurile în județ nu au fost teribil de rău, în sensul în care nu a fost o transmitere foarte intensă, ne-am menținut, media a fost undeva sub 10 cazuri în toată perioada de până acum, până acum câteva săptămâni când am avut acea creștere exponențială în toată țara.”, a spus acesta.

„Atâta timp cât lucrurile au fost sub control din punct de vedere al numărului de cazuri am putut sa le manageriem și nu a fost niciodată problema lipsei de locuri și mai ales lipsa de locuri la terapie intensivă.”

„Cazurile pe care le-am văzut au fost de foarte mare varietate, de la asimptomatici, foarte mulți au fost întradevăr asimptomatici, până la forme severe și decese, au fost și decese în Alba Iulia și in județ. Au fost decese și la pacienți cu mulți factor de risc la care nu a fost neapărat o foarte mare surpriză, au fost pacienți la care nu te-ai fi așteptat pentru că erau mai tineri și mai lispiti de patologie asociată.”, a mai adăugat medicul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea