Rămâi conectat

Sport

Cristian Coroian, antrenor Metalurgistul Cugir: „Am câştigat meritat, chiar dacă am facut-o pe final de meci”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În derby-ul etapei a 20-a din Liga a III-a, Seria a V-a, Metalurgistul Cugir a Metalurgistul Cugir-FC Zalau16primit replica ocupantei locului secund din campionat FC Zalău. Formaţia condusă de Cristian Coroian a făcut o partidă foarte bună şi s-a impus în minutul 93 după un penalty transformat de Avramescu, cu scorul de 2-1 (1-0). Oaspeţii nu şi-au respectat statutul de ocupantă a locului secund în campionat cu pretenţii de promovare în eşalonul secund, având o prestaţie ştearsă cu numai două şuturi pe poartă.

Deşi vremea de afară nu a fost tocmai prielnică pentru un meci de fotbal, spectacolul de pe teren a fost la un nivel acceptabil, cu o prestaţie reuşită din partea gazdelor. Scorul a fost deschis în min. 35 de Ispas, oaspeţii au egalat în mitanul secund, iar în min. 90+2, Avramescu a trasnformat un penalty corect acordat de centralul partidei. După terminarea jocului, Cristian Coroian s-a declarat mulţumit de victorie şi a ţinut să îşi felicite jucătorii pentru felul în care au luptat până la final. „Am câştigat pe merit chiar dacă am înscris în prelungiri, un joc pe care l-am dominat de la început până la sfârşit. Sunt importante cele 3 puncte şi este bine când totul se termnă aşa cum ne dorim. Îmi felicit jucătorii pentru felul în care au luptat până la fluierul final, pentru atitudinea ş idorinţa pe care ale-au arătat astăzi pe teren”, a afirmat Cristian Coroian.

*De victoria Cugirului se bucură şi FCM Baia Mare

După acest rezultat, FCM Baia Mare s-a distanţat la 6 puncte de FC Zalău, iar formaţia din Maramureş a primit o mână de ajutor de la Cugir în lupta pentru promovare. „O victorie meritată după un joc dominat clar şi sunt bucuros că băieţii au arătat că meciul cu Baia Mare a fost un accident. Suporterii s-au aflat în număr mare alături de noi, au stat aproape de echipă şi aceasta este cea mai mare bucurie. Le mulţumim, îi aşteptăm şi la meciurile următoare pentru că împreună luptăm pentru Cugir”, a precizat Bogdan Petric, director sportiv la Metalurgistul Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea