Rămâi conectat

Actualitate

Cristi Pascal lansează la Cugir: „Pe celălalt mal”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Casa Orăşenească de Cultură din Cugir găzduieşte vineri 29 martie, începând cu ora 18.00, lansarea volumului de carte „Pe celălalt mal” aparţinând scriitorului cugirean Cristi Pascal. După cum mărturiseşte chiar autorul, cartea este un volum motivaţional scris de un român pentru români şi de care românii au nevoie.

În prima parte publicaţia tratează problema unora dintre vechile convingeri şi credinţe populare româneşti care, adânc înrădăcinate în mintea românilor, au împământenit o direcţie greşită.

În capitolele următoare se descrie în multe detalii procesul prin care aceste convingeri, asemeni altora pe care le adăugăm noi de-a lungul vieţii, devin direcţia noastră în viaţă dar şi felul în care le putem dezrădăcina. În final sunt descrise câteva din cele mai necesare tehnici şi practici pe care este absolută nevoie să le aplicăm pentru a ne îmbunătăţii viaţa. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, îşi are rădăcinile în tradiţiile dace şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii. Dragobete, fiul Dochiei, era zeul dragostei şi al bunei dispoziţii. I se mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea