Crezi că telefonul tău mobil este INTERCEPTAT? 7 SEMNE care îți arată că cineva îți ascultă convorbirile

Utilizatorii de telefonie mobilă cred, de multe ori, că cineva le ascultă conversațiile de la telefon. În cazul în care și voi v-ați pus vreodată aceeași întrebare, vă prezentăm mai jos câteva semne care ar putea demonstra faptul că telefoanele mobile pe care le utilizați frecvent s-ar putea să fie în categoria celor interceptate.

Iată șapte semne care vă pot arăta dacă aveți sau nu motive să credeți că mobilul vă este interceptat.

ELIT

*Descărcarea rapidă

Dacă telefonul trebuie reîncărcat mai des – acesta poate fi un semn că aplicațiile – spion folosesc intensiv energia acumulatorului.

Mihail David - 2020

*Deconectarea lentă

Un alt semn al posibilei interceptări este deconectarea prea lentă a telefonului mobil.

*Supraîncălzirea

Încălzirea acumulatorului, în regimul de așteptare, poate însemna, de asemenea, că o aplicație-spion funcționează în aparatul vostru.

*Apelul la 544

Unde suni să vezi dacă ți-e ascultat mobilul? Se pare că dacă apelați numărul 544 de pe telefonul mobil, iar la capătul firului se aude un sunet de fundal neobișnuit, e semn clar că telefonul vă este interceptat. În cazul în care vă răspunde un robot care spune „ai tastat un număr greșit”, înseamnă că telefonul nu vă este ascultat.

*Operator neobișnuit

Dacă în timpul căutării unei rețele, telefonul găsește operatori neobișnuiți sub forma unui șir de cifre, ceva nu este sigur în regulă. (Sursa: realitatea.net)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

doar atat.. 26 decembrie 2014 at 15:04

am citit acest articol si avand un twlefon de serviciu am testat daca e ” ascultat si am apelat 544. Interesant dar au intrat niste sunete ciudate, in schimb pe cel al prietenei , care e personal, a intrat direct robotul….

dolfi 26 decembrie 2014 at 19:02

stergeti comentariile cum arunca cocalarii cartile de Eminescu! Repet: documentati-va inainte sa copiati ca ponta prostii si sa dezinformati publicul.
numarul 544 e valabil in reteaua orange si reprezinta numarul de conectare la internet pentru telefoanele mai vechi ce nu suporta GPRS sau EDGE. E numarul pentru dial-up. Sunetele care se aud sunt de fapt frecventele de comunicatie ale modem-urilor.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...