Rămâi conectat

Economie

Creditul Rapid fără garanţii materiale

Publicat

în

Cel mai nou credit BT pentru antreprenori: rapid; fără garanţii materiale;   acordat pe termen mediu, de până la 60 de luni; cu perioadă de graţie

Elit - Gustul Desăvârșit

Banca Transilvania vine pe piaţă cu Creditul Rapid fără garanţii materiale, destinat acoperirii nevoilor de capital generate de desfăşurarea activităţii sau pentru creşterea afacerii.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Băncii Transilvania, declară: “In 2011 dăm tonul pieţei în ceea ce priveşte creditarea IMM-urilor, continuând astfel susţinerea clienţilor şi consolidarea portofoliului de credite. Creditul Rapid fără garanţii materiale, pe care îl lansăm azi, se acordă în timp scurt, nu necesită garanţii şi poate fi contractat pe un termen mediu, de până la 60 de luni. In plus, perioada generoasă de graţie permite răgazul suplimentar necesar relansării activităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, după conjunctura dificilă a ultimilor ani”.

Creditul Rapid fără garanţii materiale este destinat clienţilor IMM care au o cifră de afaceri de până la 4 milioane lei. Principalul beneficiu oferit de acest credit este dat de lipsa garanţiilor materiale. Astfel, accesul la fondurile necesare creşterii activităţii devine mult mai simplu. In plus, creditul poate fi accesat şi în varianta de garantare a sumei de către Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), ceea ce, de asemenea, nu înseamnă un efort din partea întreprinzătorului. Suma poate fi utilizată inclusiv pentru refinanţarea altor credite pe termen scurt sau mediu. Perioada de graţie, care poate fi de până la 12 luni, sporeşte atractivitatea creditului tocmai pentru că înseamnă, pentru client, efort minim de rambursare în primul an.

Valoarea maximă a creditului este de 60.000 de lei sau echivalentul în euro. Aceasta poate să ajungă până la 100.000 lei sau echivalentul în euro, în cazul în care clientul  optează pentru constituirea garanţiei FNGCIMM pentru 80% din valoarea creditului. Dobânda aferentă Creditului Rapid fără garanţii materiale, acordat în lei, este de        12% p.a., respectiv de 11% p.a. în cazul în care se solicită garanţiile Fondului, iar pentru împrumutul în euro, dobânda este de 9,5% p.a., respectiv de 8,5% p.a.

Pentru a beneficia de Creditul Rapid fără garanţii materiale, o companie trebuie să înregistreze o perioadă minimă de activitate de 24 de luni, iar evoluţia cifrei de afaceri să fie pozitivă sau, dacă înregistrează scădere, aceasta să fie de maxim 25%.

In plus, este creditul care nu presupune comision de rambursare anticipată. Pot fi făcute rambursări anticipate parţiale sau totale, fără niciun efort suplimentar din partea întreprinzătorilor.

IMM-urile româneşti lucrează cu Banca Oamenilor Intreprinzători

Ca bancă a oamenilor întreprinzători, BT are o linie de afaceri dedicată sectorului IMM, în portofoliul băncii fiind aproape 180.000 de firme mici şi mijlocii.

Banca Transilvania şi-a propus, cu prioritate pentru acest an, dezvoltarea platformei rapide de produse pentru IMM, pentru a susţine spiritul antreprenorial românesc şi, implicit, pentru a contribui la dezvoltarea afacerilor sănătoase şi la relansarea economiei. După etapa 2008 – 2010, când BT a lansat Platforma de soluţii anti-criză pentru IMM-uri, Banca Transilvania va veni, în acest an, cu produse şi parteneriate noi şi va acorda în continuare finanţări şi consultanţă, inclusiv pentru proiecte care vizează accesul la fondurile europene nerambursabile. Lansarea Creditului Rapid fără garanţii materiale este, prin urmare, un pas firesc pe care Banca Oamenilor Intreprinzători îl face, din nou, către firmele româneşti.

Direcţia Marketing & Comunicare


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Economie

Comunicat de presă| Târgul întreprinderilor de economie socială, Ediția I

Publicat

în

SC Xerom Service SRL, SC T Smart Servicii SRL și Asociația Smart SES All for Kids în calitate de parteneri ai proiectelor SIS – SOLIDARI LA ÎNFIINȚAREA DE ÎNTREPRINDERI SOCIALE – POCU/449/4/16/128197 și ”ȚINEM APROAPE ȘI SUSȚINEM ÎNTREPRINDERILE SOCIALE” – POCU/449/4/16/128497 organizează sâmbătă, 28 mai 2022, în Șanțurile Cetății Alba Carolina, Ediția I a Târgului întreprinderilor de economie socială!

Scopul evenimentului este de promovare sectorului economiei sociale la nivel local și de susținere activă a acestor membri ai societății civile care contribuie la dezvoltarea locală, cetățenia activă, cooperarea și solidaritatea socială.

În județul Alba și-au început recent activitatea peste trei sute de astfel de întreprinderi, în diverse domenii de activitate. Ceea ce au în comun toate acestea este implicarea în viața comunității, dar și faptul că intervin pentru oameni și întorc din ceea ce câștigă înspre comunitate.

Elit - Gustul Desăvârșit

Avem convingerea că întreprinderile de economia socială sunt generatoare de bunăstare socială, iar în această perioadă au mare nevoie de suportul fiecăruia dintre noi, pentru a deveni și rămâne sustenabile. Un bun răspuns la efortul depus de aceste întreprinderi este să le susținem activitatea prin orice formă și mijloc avut la îndemână.

Evenimentul este susținut de către Primăria Municipiului Alba Iulia, Consiliul Județean Alba și Asociația GAL Alba Iulia Incluzivă.

Vă invităm să fiți alături de noi și să vizitați târgul dedicat întreprinderilor de economie socială!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Economie

Anunț începere proiect „Consolidarea capacității de reacție la criza sanitară cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2 prin achiziția echipamentelor de protecție și dispozitivelor medicale pentru Liceul Teoretic Teiuș”

Publicat

în

Comunicat de presă

„Consolidarea capacității de reacție la criza sanitară cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2 prin achiziția echipamentelor de protecție și dispozitivelor medicale pentru Liceul Teoretic Teiuș”

Elit - Gustul Desăvârșit

 Beneficiar ː Liceul Teoretic Teiuș

Obiectivul general al proiectului ː asigurarea unei capacitați adecvate de gestionare a crizei sanitare, prin acțiunea de dotare a unității de învațământ preuniversitar de stat cu echipamente de protecție / dispozitive de protecție medicale, care va conduce la rezultatul urmărit prin apelul de proiecte, de diminuare a riscului de propagare a infecției cu virusul SARS-CoV-2 în sistemul public de învațământ preuniversitar, în particular la nivelul Liceului Teoretic Teiuș.

Rezultatele așteptate / finale în urma implementării proiectului ː

  1. Creșterea numărului entitaților publice dotate / sprijinite pentru gestionarea crizei sanitare cauzate de SARS-CoV-2.
  2. Creșterea capacitații adecvate de gestionare a crizei sanitare.
  3. Decontarea echipamentelor de protecție și a dispozitivelor medicale achiziționate începând din data de 01.02.2020.
  4. Achiziționarea de echipamente /dispozitive de protecție noi

Valoarea totală a proiectului  ː  547.728,54 lei

Valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR REACT-EU ː  464.428,54 lei

Data începerii proiectului ː  24.03.2022

Data finalizării proiectului ː  31.03.2023

Cod MySMIS proiect ː 145532

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin

Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020

Date de contact: site https://liceulteoreticteius.ro/, e-mail [email protected], telefon/fax : 0258851157, adresă : Str. Decebal, nr. 22, Teiuș, jud. Alba, cod poștal 515900.

Link către site-ul web al Instrumentelor Structurale din România ː https://mfe.gov.ro/ .


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Economie

Ambitious, Authentic, Awesome – the Azets way!        

Publicat

în

Ambitious, Authentic, Awesome – the Azets way!

Pășește cu dreptul începând o carieră la Azets! Bucură-te de un mediu multicultural!

Dacă ești din Alba Iulia și ești în căutarea unui loc de muncă, aplică cu încredere la unul dintre posturile de mai jos:

Contabil Junior –  Full Time
Consultant salarizare – Full time
Summer Internship

Elit - Gustul Desăvârșit

Poți aplica și pe adresa de e-mail dedicată: [email protected]


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare