Rămâi conectat

Ştirea zilei

Covrigi proaspeţi şi vânzătoare îngheţate

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Din cauză că legislaţia în vigoare prevede asigurarea unor măsuri minimale pentru menţinerea stării de sănătate a angajaţilor abia când temperatura exterioară scade sub – 20 de grade Celsius, vânzătorii ambulanţi trebuie să suporte cu stoicism gerul din aceste zile. Îmbrăcaţi cu două, trei rânduri de haine groase, cu fulare şi căciuli, comercianţii stau la tarabe chiar dacă se aşteaptă ca pe asemenea vreme vânzările să scadă, dar rabdă orice pentru a-şi păstra locurile de muncă. Ieri, 31 ianuarie, deşi în jurul orei 10.20 termometrul de pe panoul oficial al APM Alba din centrul municipiului Alba Iulia indica – 11 grade Celsius, la cele 3 tarabe se vindeau covrigi. Din când în când, se mai încâlzesc câteva minute la magazinele din apropiere. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din județul Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună! Pensia medie a pensionarilor speciali, 16.333 de lei/lună, mai mare de 7 ori decât media pensiei bazată pe contributivitate, 2393 de lei/lună Delegația Fondului Monetar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea