Corul de copii ”Theotokos” din Alba Iulia aniversează 30 de ani de existență. Spectacol cu intrare liberă, DUMINICĂ, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Paul Voicu - Primar 2020

Renumitul cor de copii „Theotokos” din Alba Iulia a împlinit 30 de ani de existență și activitate neîntreruptă, iar pentru a marca acest moment organizează duminică, 26 noiembrie, un spectacol aniversar la Casa de Cultură a Sindicatelor din oraș.

Evenimentul va începe la ora 18.00, însă accesul în sală este permis cu începere de la ora 17.15.

ELIT

Vă așteptăm cu drag la aniversarea a 30 de ani de la înființarea Corului de Copii Theotokos. V-am pregătit un spectacol deosebit cu cântece, poezii și… câteva surprize.

Fiți alături de noi în aceste momente de bucurie! Ne vedem duminică, 26 noiembrie, ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Cetate, Alba Iulia.

Mihail David - 2020

Să intrăm împreună în spiritul sărbătorilor!”, a transmis ”părintele corului”, dirijorul Călin Bulac.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Intrarea este gratuită pentru oricine dorește să ia parte la spectacol.

Corul de copii „Theotokos” a fost înființat în 15 noiembrie 1987 de către IPS Mitropolit Andrei și este dirijat încă de la început de pr. Nicolae-Călin Bulac. De-a lungul celor 30  de ani, Corul de copii „Theotokos” a devenit un reper cu o identitate aparte şi respectată în arealul cultural-artistic al meleagurilor noastre, și nu numai. În decursul acestor ani, corul a călătorit şi a realizat turnee în peste 30 de ţări din Europa, Asia, America şi Australia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...