Coronavirusul a întrerupt petrecerea tematică Nostalgia!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Mii de oameni au luat cu asalt la finalul săptămânii trecute Capitala, pentru a lua parte la evenimentul Nostalgia de la Romexpo (6-8 martie). A fost o petrecere, cu flori, fete și băieți și multă muzică din anii ’90 – 2005, într-un decor special amenajat ce a trezit multe amintiri din copilărie.

Petrecăreții au călătorit în timp, au cântat și dansat până în zorii zilei pe melodii consacrate din perioada copilăriei, responsabili cu distracția fiind  DJ-ii Silviu Lăcătuș și Andrei Chirilă. După două zile full, party-ul din ultima zi, programat duminica 8 martie de Ziua Femeii, a fost anulat iar cei care și-au cumpărat bilete vor fi contactați de echipa de ticketing pentru returnarea banilor. Vestea a venit chiar înainte cu trei ore de startul petrecerii, potrivit unei măsuri preventive anunțate în dimineața de duminică de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență. “Biletele pentru ziua de 8 martie vor fi valabile pentru oricare zi a următorului eveniment Nostalgia, din București”, a fost mesajul organizatorilor pe pagina de facebook a evenimentului.

USR - Alegeri parlamentare 2020

*Evenimentul programat la Cluj a fost amânat

“Nostalgia acelei veri, nopțile de ieri” avea să se mute la finalul lunii martie în Ardeal, fiind programat în 20-21 martie la BT Arena, iar pentru ziua de vineri evenimentul cu tema «Excursie în Transilvania» a fost SOLD OUT. Prezentă la Untold, petrecerea Nostalgia revenea la Cluj dupa mai bine de șapte luni și era așteptată cu nerăbdare de către “generația cu cheia la gât” din Ardeal. “Având în vedere restricțiile impuse în această perioadă privind organizarea de evenimente, nevedem nevoiți să reprogramăm evenimentul de la Cluj pentru luna mai”, au anunțat organizatorii pe pagina de Facebook, Nostalgia Retro/Disco/Future.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Lucian DANCIU

Dan HENEGAR