CORONAVIRUS: Situația din Alba – 93 de persoane în carantină, 1389 autoizolate la domiciliu

CORONAVIRUS: Situația din Alba – 93 de persoane în carantină, 1389 autoizolate la domiciliu

Cazurile de coronavirus confirmate s-au înmulțit în România, în principal în ultimele zile, numărul lor ajungând, marti la amiază la 762 de cazuri și 8 decese. 186 de noi cazuri de coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore.

Situația statistică actualizată pentru județul Alba arată ca sunt 93 de persoane în carantină și 1389 autoizolate la domiciliu.

ELIT

Totodată, începând de aseară, de la ora 22.00, circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei este permisă numai pentru motive referitoare la deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi, deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie/domestice, precum și bunuri necesare desfășurării activității profesionale, deplasarea pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță, deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/însoțirea copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori deces al unui membru de familie și deplasări scurte, în apropierea locuinței/gospodăriei, legate de activitatea fizică individuală a oamenilor și nevoile animalelor de companie/domestice.

Reiterăm faptul că, începând din data de 23 martie a.c., în intervalul orar 22.00 – 06.00, pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional sau personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la solicitarea autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverință eliberată de angajator sau o declarație pe proprie răspundere și actul de identitate, după caz. Declarația pe propria răspundere poate fi completată și ologra

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...