Corona Brașov – CS Gheorgheni 16-0 (8-0), în primul joc al miniturneului pentru promovare!!! Echipa lui Călin Moldovan a făcut instrucție cu campioana din Harghita

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Corona Brașov a făcut instrucție cu CS Gheorgheni, scor 16-0 (8-0), în primul meci al miniturneului de promovare de la Ungheni!!!  Un succes la un scor halucinant, record al acestei runde în jocurile de baraj.

Formația de sub Tâmpa, pregătită de antrenorul Călin Moldovan a dovedit în această dispută câșigată la un scor fluviu de ce este considerată marea favorită a luptei pentru accederea în eșalonul terț, făcând scor cu reprezentanta județului Harghita.

ELIT

În următorul meci, miercuri, 5 august, Corona Brașov va întâlni, de la ora 17.30, pe CS Ocna Mureș, iar ultimul joc al turneului va opune, duminică, 9 august pe CS Ocna Mureș și CS Gheorgheni. Practic, gruparae de sub Tâmpa mai are nevoie de un singur punct pentru a promova, întrucât este greu de crezut că „Soda dragă” ar putea să repete o asemenea victorie netă cu CS Gheorgheni.

Brașovenii au început fulminant meciul având 4-0 după numai 15 minute, diferența crescând neverosimil până la pauză, când tabela arăta un 8-0 ce nu lasă loc de comentarii!Corona nu a oprit motoarele nici în actul secund, mai punctând în trei rânduri în primele 10 minute după reluare, pentru ca, până la final să dubleze avantajul din actul inaugural

Am înțeles că harghitenilor le-au lipsit 5 titulari, dar oricum diferența de valoare a fost evidentă, scorul vorbind de la sine. Corona este o echipă foarte puternică, cu calitate și jucători cu mare experiență. O să avem un examen dificil miercuri, suntem avizați la ce ne așteaptă și încercăm să ne ridicăm la înățimea acestui duel, să reușim să contracarăm evidenta forță a Coronei”, a comentat Gabriel Cotoară, antrenorul principal al CS Ocna Mureș.

Au marcat: Adrian Voicu (5, 36), Bogdan Roșu (9, 10), Mugurel Buga (12 – penalty, 32), Rareș Forika (19), Marian Cristescu (45), Alin Damian (48, 54, 89, 90), Marius Manole (52, 77), Diego Alupoaie (72), M. Constantinescu (82, penalty)

Dacă la Corona Brașov, sub comanda fostului principal al Metalurgistului Cugir, sunt experimentații Buga, M. Cristescu, M. Constantinescu, Burlacu sau Forika, reprezentanta județului Harghita este pregătită de Andrei Țepeș (29 de ani, fost jucător în Liga 1 la Ceahlăul)

Foto: Corona Brașov

 

 

Dan HENEGAR