Rămâi conectat

Actualitate

Controale în toate bazele militare, după ce 7 militari au fost acuzați că au furat combustibil

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Controale în toate bazele militare, după ce 7 militari au fost acuzați că au furat combustibil

Autoritățile au dispus controale în bazele militare, la nivel preventiv, după ce şapte militari români, acuzaţi că au furat 7 tone de carburanţi de la Baza Mihail Kogălniceanu, au fost arestați, a anunțat vineri ministrul Apărării, Angel Tîlvăr.

„Am avut discuții încă de la întoarcerea mea din Bulgaria pe această temă, pentru că este mai ușor să previi, decât să vindeci iar o bună cunoaștere a situației ne ajută să luăm cele mai bune decizii”, a declarat Tîlvăr. Ministrul a subliniat că i-ar plăcea să creadă că „bunul renume” al Armatei Române nu a fost afectat de acest incident, iar cei vinovaţi vor fi trași la răspundere.

„Am încredere că lucrurile se vor elucida, iar cei care au făcut așa ceva vor primi ceea ce merită, ținând seama de legile statului. Acest lucru este valabil și pentru alte categorii sociale”, a spus Tîlvăr.

Cei șapte militari de la Baza Mihail Kogălniceanu şi un civil, reţinuţi de procurorii militari sub acuzaţia că au furat din unitatea militară 7 tone de motorină şi kerosen, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, miercuri seară.

Inculpații au fost reținuți de procurorii militari în urma unor percheziții care au avut loc marți în mai multe orașe din Constanța.

sursa: libertatea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

„Cutia neagră” obligatorie pentru orice mașină nouă începând din iulie. Ce este și la ce va folosi

Bogdan Ilea

Publicat

în

„Cutia neagră” obligatorie pentru orice mașină nouă începând din iulie. Ce este și la ce va folosi Autoritățile europene au implementat instalarea obligatorie a „cutiei negre” pentru toate mașinile noi, începând din vara acestui an, mai exact luna iulie. Comisia Europeană a decis să introducă un nou tip de dispozitiv pentru a facilita analiza modului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea