Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Controale amănunțite la intrare în Bulgaria și lucrări la podul peste Dunăre de la Giurgiu. Recomandările CNADNR

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi din România transmite utilizatorilor drumurilor naționale și autostrăzilor din România că în această perioadă, la trecerile de frontieră spre Bulgaria, poliția de frontieră bulgară, efectuează controale amănunțite la toate categoriile de autovehicule, care coroborate cu lucrările de reabilitare la podul peste Dunăre de la Giurgiu generează mărirea timpilor de așteptare la frontieră.

Reamintim că la punctul de frontieră Giurgiu se efectuează lucrări ce constau în înlocuirea integrală a sistemului rutier (plăci betonate și straturi asfaltice), în vederea asigurării confortului și siguranței traficului rutier pe această porțiune de drum..

CNADNR menționează că odată cu demararea lucrărilor de reabilitare, se circulă pe o singură bandă ce este in permanență supravegheată de Anteprenor pentru asigurarea condițiilor de siguranță a circulației.

În vederea evitării unor blocaje în trafic, CNADNR recomandă conducătorilor auto, ca pentru trecerea în Republica Bulgaria să folosească și punctele alternative de trecere a frontierei, după cum urmează:

– Calafat (rutier)

– Bechet (trecere cu bacul)

– Zimnicea (trecere cu bacul)

– Călărași (trecere cu bacul)

– Negru Vodă (rutier)

– Vama Veche (rutier)

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea