// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Continuitate sub Drăgana: antrenorul Călin Moldovan, la cârma Metalurgistului Cugir și în stagiunea viitoare

Continuitatea este cuvântul de ordine sub Drăgana, oficialii divizionarei terțe Metalurgistul Cugir continuând colaborarea pe banca tehnică cu antrenorul principal Călin Moldovan și în stagiunea viitoare. Tehnicianul originar din Brașov a preluat formația “roș-albaștrilor” în octombrie 2015, încheind recent al treilea campionat la cârma grupării cugirene. În vârstă de 50 de ani, Călin Moldovan va avea o activitate extinsă în campionatul următor, pe lângă echipa mare, urmând să se implice și la nivelul Centrului de copii și juniori al Metalurgistului Cugir. În sezonul abia terminat, Metalurgistul s-a clasat pe poziția a 4-a în Seria a 5-a, dar Moldovan a impresionat prin soluțiile găsite în avanposturi, unde l-a reprofilat pe Andrei Făgărășanu – ce a devenit golgheterul seriei, cu 22 de reușite și l-a lansat pe juniorul cugirean Marian Codrea (18 ani), ce s-a remarcat în retur, fiind al doilea marcator al echipei, cu 7 goluri. “Mă bucură această încredere arătată de conducători, că există stabilitate și continuitate. La Cugir, un loc unde mă simt bine și sunt apreciat, se pot realiza lucruri frumoase. Sub Drăgana fotbalul nu este gândit pe moment, se muncește, există preocupare pentru perspectivă”, a declarat Călin Moldovan.

*Ionuț Tătaru, prima achiziție!

Metalurgistul Cugir are gânduri mari în viitoarea stagiune din Liga a 3-a, gruparea de sub Drăgana reușind deja să bifeze o primă achiziție, la nicio săptămână de la încheierea sezonului. Fundașul Ionuț Tătaru, în vârstă de 28 de ani, ultima dată la CNS Cetate Deva a semnat cu echipa condusă de Călin Moldovan.

Dan HENEGAR