Continuă acțiunile zilnice, din județul Alba, pentru asigurarea respectării normelor legale impuse

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din județul Alba continuă să desfășoare activități pentru asigurarea respectării normelor legale impuse în contextul stării de urgență.

Echipajele de poliție au executat un număr de 22 de misiuni de fluidizare a circulației rutiere și escortare a unor coloane auto spre locurile de izolare/ carantinare din județ sau care au tranzitat județul. La aceste misiuni au luat parte 45 de cadre ale IPJ Alba, împreună cu polițiști locali.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În data de 15 aprilie a.c., jandarmii au fost angrenați în 13 misiuni executate pentru însoțirea convoaielor care tranzitează județul Alba.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Unirea” al Județului Alba (ISU) au efectuat 8 misiuni de transport ale persoanelor care au intrat în țară către centrele de carantină de la nivelul județului, respectiv către limita de județ, de unde au fost preluate de către echipaje din județele respective.

De asemenea, cadrele militare ISU Alba au desfășurat un număr de 17 misiuni de decontaminare pentru echipajele proprii și ale Serviciul de Ambulanță Județean.

Reamintim că ISU Alba asigură suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor suspecte/confirmate ca infectate. În aceste misiuni au fost implicate 29 cadre ISU Alba.

Prefectul județului Alba, domnul Nicolae Albu, solicită tuturor instituțiilor publice județene, autorităților publice locale, să fie pe deplin mobilizate și să susțină toate măsurile care sunt adoptate de Guvernul României.

Instituția Prefectului – Județul Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei