Contabil al unei societăţi comerciale din Sebeş, acuzat de fals informatic și delapidare, trimis în judecată. A sustras peste 450.000 de lei din banii firmei

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, contabil a unei societăți comerciale din Sebeș,  acuzat de delapidare şi fals informatic a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş.

M. Onisim, în calitatea sa de contabil, la un punct de lucru din Arad, al unei societăţi comerciale din Sebeş, şi- ar fi însuşit peste 450.000 de lei din încasările realizate.

ELIT

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada 2011 – 2014, în timp ce era angajat în calitate de contabil la punctul de lucru, din Arad, al unei societăţi comerciale din municipiul Sebeş, ar fi înregistrat în contabilitatea societăţii date false privind încasările realizate, din vânzări, la mai multe tonete din judeţul Arad, iar sumele şi le-ar fi însuşit, pe nedrept şi le-ar fi folosit în interes personal.

Prejudiciul cauzat societăţii comerciale a fost estimat la 459.332 lei. În cursul zilei de azi, 21 mai, bărbatul reţinut a fost prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, care au dispus, faţă de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar.

În luna mai 2019, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetat sub control judiciar. Dosarul a fost înregistrat miercuri, 30 septembrie 2020, la Judecătoria Sebeş.

sursa: adevarul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419