Rămâi conectat

Actualitate

Consumul de apă, raționalizat la Abrud din cauza secetei. Locuitorii orașului vor primi apă la robinete doar 8 ore din 24. Programul de furnizare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Din cauza secetei din ultima perioadă și a reducerii debitului la sursă, locuitorii orașului Abrud primesc apă cu țârâita la robinete. Reprezentanții APĂ CTTA au transmis că debitele văilor Buninginea și Cernița, precum și a izvorului Vulcan, au scăzut drastic, astfel, începând de sâmbătă, 5 august, consumul de apă va fi raționalizat.

”SC APA CTTA SA ALBA vă informează că, urmare a secetei și a  lipsei precipitatiilor din ultima perioadă, debitele văilor Buninginea și Cerniâa, precum și a izvorului Vulcan, au scăzut drastic, ceea ce ne obligă de astăzi, 05.08.2017, la următorul program de furnizare în orașul Abrud: între orele 06.00-10.00 și 18.00-22.00.  În functie de rezervele de apă acumulate, acest program poate suferi modificări ulterioare. Vă mulțumim pentru înțelegere!„, au transmis reprezentanții societății care furnizează servicii de apă și canal în județul Alba, APA CTTA.

Locuitorii din oraşul Abrud simt pe propria piele efectele secetei în fiecare an. În ultima perioadă, aceștia au primit apă tot cu ”porția la robinete”.  Orașul Abrud din Munții Apuseni are aproape 5.000 de locuitori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș ANAF pregătește controale la soții sau fraţii care au firme împreună în România Este ideea ministrului de Finanțe, Marcel Boloş, care a modificat Codul Fiscal la finalul anului trecut, iar această prevedere ar urma să intre în vigoare din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea