Rămâi conectat

Actualitate

Consumul de alcool în exces le-a golit buzunarele – 6 persoane amendate de jandarmi la sfârșit de săptămână

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şase persoane din Alba Iulia, Blaj şi Câmpeni au fost sancţionate de jandarmi în urma unor scandaluri în locuri publice. Alcoolul consumat în exces a fost cauza comună a incidentelor.

Potrivit reprezentantului IJJ Alba, Cosmin Jurcoveț, un echipaj din cadrul Jandarmeriei Câmpeni a intervenit sâmbătă, 9 martie a.c., la ora 20.40, pentru aplanarea unui scandal izbucnit în incinta unui local situat pe strada Revoluţiei de la 1848. Incidentul a fost semnalat la 112, iar la faţa locului au fost identificaţi doi localnici, care, pe fondul consumului excesiv de alcool se înjurau şi se ameninţau reciproc cu acte de violenţă. Au fost identificaţi ca fiind Ş.C. (39 de ani) şi U.A. (35 de ani) –  ambii domiciliaţi în Câmpeni – şi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei, respectiv avertisment scris.

Tot consumul excesiv de alcool a adus sancţiuni contravenţionale din partea jandarmilor şi în cazul a doi bărbaţi din Alba Iulia. Cei doi se aflau sâmbătă, 9 martie a .c., la ora 21.20, în localul amenajat în incinta unei benzinării situate de strada Alexandru Ioan Cuza unde au înjurat şi jignit barmanul de serviciu deoarece acesta refuzase să le mai vândă alcool. Refuzul a fost justificat de faptul că bărbaţii se aflau deja sub influenţa băuturilor alcoolice. Cei doi au fost identificaţi  – B.C.D. şi B.C.G., ambii în vârstă de 35 de ani – şi au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.

Alcoolul a stat şi la baza unui scandal între doi tineri din municipiul Blaj. Incidentul a fost semnalat la 112, duminică, 10 martie a.c., la ora 3.50, pe strada Gheorghe Doja din localitate.  La faţa locului au fost identificaţi M.L.T ( 18 ani) şi D.L.B. ( 21 de ani), care, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, acutizate de consumul licorilor bachice, se înjurau, se îmbrânceau şi se ameninţau reciproc cu acte de violenţă. Jandarmii au intervenit prompt şi au aplanat conflictul. Pentru fapta săvârşită tinerii au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea