Rămâi conectat

Cultură Educație

Consiliul local Aiud a aprobat şi modificările din lista de investiţii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În şedinţa din luna octombrie, consilierii locali aiudeni au aprobat rectificarea bugetului local pe anul 2010 şi implicit modificările din listele de investiţii, survenite în urma redimensionării unora dintre investiţiile stabilite pentru anul în curs.
Astfel, în condiţiile în care achiziţia pentru obiectivul „Baie publică” se află aproape de finalizare, suma necesară pentru investiţia menţionată fiind de aproximativ 160 mii lei, proiectul de hotărâre iniţiat de primar în sensul rectificării bugetare propunea diminuarea fondurilor alocate iniţial pentru această investiţie cu suma de 180,63 mii lei. Propunerea a vizat utilizarea acestei diferenţe pentru rezolvarea unor probleme curente, ca de pildă reabilitarea instalaţiei electrice a Colegiului Naţional „Titu Maiorescu”, a cărei defecţiune a fost semnalată printr-o adresă a instituţiei de învăţământ adresată Primăriei municipiului Aiud la începutul lunii octombrie, sens în care s-au alocat 5 mii lei, pentru protecţia calculatoarelor din primărie faţă de atacurile de tip informatic, investiţie pentru care s-au alocat 14 mii lei, iar pentru lucrările exterioare, sistematizarea verticală şi asigurarea cu utilităţi a blocului de locuinţe cu regim de chirie pentru tineret de pe strada Ecaterina Varga, s-au alocat în plus 50 mii lei.
Rectificarea bugetară propusă de primarul Mihai Horaţiu Josan şi aprobată de consilierii locali a mai avut un motiv, respectiv includerea în bugetul Aiudului a sumei de 210 mii lei, primită de la Guvernul României pentru realizarea lucrărilor aferente Bazei Sportive Aiudel. Suma astfel acordată municipiului Aiud a fost integrată în buget şi, în acelaşi context, a fost aprobată pentru baza sportivă suma de 50 mii lei, reprezentând cofinanţarea proiectului, asigurată de către Consiliul local Aiud. (M.D.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia, premiul I și II la concursul național ”Eroul meu de ieri și de azi”: Povești de viață impresionante așezate pe hârtie de Iulia Laza, Lucas Popescu și Raluca Ramf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia, premiul I și II la concursul național ”Eroul meu de ieri și de azi”: Povești de viață impresionante așezate pe hârtie de Iulia Laza, Lucas Popescu și Raluca Ramf Poveștile din trecut ale veteranilor de război, ale prizonierilor sau ale celor deportați sunt povești de viață impresionante. Elevii colegiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea