Rămâi conectat

Ştirea zilei

Consiliul Județean Alba va repartiza mâine peste 7.000.000 de lei pentru proiectele de reabilitare a drumurilor și alimentare cu apă/canalizare

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ședința ordinară de mâine, consilierii județeni vor vota un proiect de hotărâre ce vizează repartizarea alocațiilor bugetare pentru proiectele de reabilitare drumuri sau alimentare cu apă, precum și suplimentarea cu 500.000 de lei a sumelor primite de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului pentru 6 localități din județul Alba.

In luna aprilie. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a repartizat Judeţului Alba, pentru anul 2012, lista alocaţiilor bugetare pentru finanţarea „Programului privind pietruirea, reabilitarea, modernizarea şi/sau asfaltarea drumurilor de interes local clasate”, precum si lista alocaţiilor bugetare pentru finanţarea „Programului de alimentare cu apă, canalizare şi epurarea apelor uzate la. sate”, repartizare aprobată prin Hotărârea Consiliului Judeţean Alba nr. 74/19.04.2012.

Consiliul Judeţean Alba a aprobat repartizarea subvenţiilor de la bugetul de stat către bugetele locale, pe unităţi administrativ teritoriale pe anul 2012,. pentru Programul, privind Pietruirea, Reabilitarea, Modernizarea si/sau Asfaltarea Drumurilor de Interes Local Clasate suma de 4.596.270 lei, respectiv pentru Programul privind Alimentarea cu Apa a Satelor suma de 1.609.817 lei.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a suplimentat alocaţiile bugetare a sumelor acordate iniţial pe cele doua programe, pentru Judeţul. Alba, pe anul 2012, după cum urmează:

  1. Pentru finanţarea „Programului privind pietruirea, reabilitarea, modernizarea şi/sau asfaltarea drumurilor de interes local clasate”,, conform HG 577/1997, cu modificările şi completările ulterioare, suma de 259.340 lei, repartizarea, pe unităţi administrativ -teritoriale, fiind următoarea:

–         Consiliul local Ciuruleasa suma.de 117,620 lei

–          Consiliul local Cergău, suma. de 41.720 lei

–           Consiliul local Teius suma de 100.000 lei

  1. Pentru finanţarea „Programului privind alimentarea cu apă, canalizare şi epurarea apelor uzate la sate” conform HG 577/1997, cu modificările şi completările ulterioare, suma de 500.000 Iei, repartizarea pe unităţi administrativ -teritoriale, fiind următoarea:

–          Comuna Dnirea suma de 300.000 lei

–          Comuna Cergău suma de 100.000 lei

–          Comuna Sancel suma de 100.000 lei


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea