Rămâi conectat

Economie

Consiliul Județean Alba sprijină dezvoltarea investiției Star Transmission de la Sebeș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Consiliul Județean Alba sprijină activ dezvoltarea investiției Star Transmission de la Sebeș, implicându-se în asigurarea condițiilor de infrastructură necesare pentru pornirea acestei noi unități de producție.

Ieri, la sediul Consiliului Județean Alba, reprezentanții Star Transmission au fost au fost primiți de președintele Ion Dumitrel, la această întâlnire de lucru participând, de asemenea, Florin Roman, vicepeședinte CJ Alba și Adrian Bogdan, viceprimarul municipiului Sebeș.

În cadrul întâlnirii au fost analizate necesitățile de dezvoltare a infrastructurii pe care Star Transmission le are pentru construirea unei noi fabrici la Sebeș. Conducerea CJ Alba i-a asigurat pe reprezentanții investitorului de întreg sprijinul necesar pentru realizarea la termenul propus a acestei investiții, ce va crea noi locuri de muncă în județul Alba.

Ieri, alături de colegii mei, am discutat cu reprezentanții Star Transmission și am stabilit care sunt pașii de urmat, hotărând responsabilități și termene clare pentru fiecare dintre noi. Așa cum ne-am implicat la Blaj în dezvoltarea platformei industriale și în crearea de locuri de muncă, o facem acum și la Sebeș. Investitorul are nevoie de un anumit tip de infrastructură, iar noi ne vom implica pentru dezvoltarea sa în conformitate cu aceste necesități. Este un parteneriat care a funcționat cu succes la Blaj, pe care acum îl aplicăm la Sebeș și pe care îl vom aplica în curând și în alte localități din județ care au probleme acum din cauza lipsei locurilor de muncă. Sunt sigur că investiția va fi realizată în orizontul de timp prognozat și locuitorii județului Alba se vor putea bucura de noile locuri de muncă”,  a spus Ion Dumitrel, Președintele CJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

RO e-Transport 2024: 10 tipuri de transporturi care trebuie declarate în sistem

Bera Larisa

Publicat

în

RO e-Transport 2024: 10 tipuri de transporturi care trebuie declarate în sistem Începând cu data de 15 decembrie 2023, obligația de declarare în sistemul RO e-Transport a fost extinsă și pentru transporturile internaționale. Cu toate acestea, aplicarea amenzilor pentru nerespectarea acestei obligații a început de la 1 iulie 2024. Citește și: FOTO | Majorarea prețurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea