Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Consiliul județean Alba face angajări. Concursul are loc în ianuarie 2015

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul județean Alba organizează concurs, în data de 22 ianuarie, de la ora 10.00, pentru ocuparea posturilor vacante de șofer și îngrijitor în cadrul Serviciului Administrativ.

Concursul va consta în redactarea unei lucrări scrise, la data sus menționată și într-un interviu care va avea loc în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Dosarul pentru înscriere se poate depune până la data de 15 ianuarie, la ora 16.00, la Biroul resurse umane din cadrul CJ Alba.

Acesta trebuie să conțină:

Cererea de înscriere la concurs

  1. Copia actului de identitate
  2. Copia permisului de conducere
  3. Copiile diplomelor de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări
  4. Copia carnetului de muncă sau, după caz, o adeverință care să ateste vechimea în muncă și după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării postului
  5. Cazierul judiciar
  6. Adeverință care să ateste starea de sănătate, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate
  7. Curriculum vitae.

Detalii despre condițiile de participare la concurs, bibliografie și tematică se pot găsi la adresa http://www.cjalba.ro/anunt-recrutare-sofer-ingrijitor/ , sau la numărul de telefon 0258 813380, interior 7010.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea