Rămâi conectat

Curier Județean

Consiliul judeţean Alba acordă astăzi premiile Best of Business pentru rezultatele economice din anul 2013

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Luna decembrie este o lună a bilanţurilor, vedem ce a fost bine, ce nu în cursul unui an. Un astfel de bilanţ face şi Consiliul Judeţean Alba în cadrul galei Best of Business care a ajuns în acest an la cea de-a VIII – a ediţie. Evenimentul va avea loc joi, 11 premii Best of Businessdecembrie, iar pentru premiile acordate sunt luate în calcul performanţele economice obţinute în anul 2013 de către operatorii economici din judeţul Alba. Într-un cadru festiv vor fi oferite distincții firmelor cu capital românesc şi străin din industrie, construcţii, servicii şi agricultură care au contribuit substanţial la dezvoltarea economică a judeţului. Pentru premiile Best of Business au fost luate în considerare mai multe criterii: investiţii de capital românesc şi străin în economia judeţului; contribuţii la bugetul judeţului; valoarea exporturilor firmelor cu capital românesc şi străin din judeţ; cei mai buni angajatori; locuri de muncă nou create în judeţ de firme cu capital românesc şi străin; crearea şi susţinerea brandului judeţului prin brandul propriu; implicarea în viaţa comunităţii.

„Sprijinirea investitorilor este pentru noi, la Consiliul Judeţean Alba, o preocupare importantă. Avem proiecte de dezvoltare economică şi de cercetare pe care le derulăm în parteneriat cu firme şi instituţii de învăţământ superior, suntem parteneri într-un parc industrial… Facem ceea ce este în atribuţia noastră în privinţa infrastructurii rutiere sau de utilităţi pentru că firmele au nevoie şi de astfel de lucruri şi ne străduim să limităm la minimum timpul de eliberare a documentelor care depind de consiliul judeţean. Dar trebuie să facem şi evenimente de apreciere a eforturilor firmelor, a celor care creează sau menţin locuri de muncă într-o economie care încă nu reuşeşte să se redreseze. Best of Business este un astfel de eveniment”, spune Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba.

Indicatorii economico-financiari care au stat la baza realizării clasamentelor au fost furnizați de către Ministerul Finanţelor Publice – Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, Direcția Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba şi firmele din județul Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și al Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului

Ziarul Unirea

Publicat

în

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și Corul Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului Concertul de colinde va fi organizat în data de 14 decembrie 2023, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. În cadrul spectacolului vor încânta publicul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare