Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierul local Rareș Buglea, mulțumit de controalele întreprinse pe mijloacele de transport public din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul local al municipiului Alba iulia, Rareș Buglea, a lăudat vineri într-o conferință de presă controalele întreprinse în ultima perioadă de reprezentanții STP, AIDA-TL și polițiști locali, pe pe mijloacele de transport public din Alba Iulia.

bilet autobuzAcesta a explicat că astfel de razii au demarat în urma a numeroase sesizări din partea cetățenilor, care se plângeau că pe unle trasee, în anumite intervale orare, autobuzele sunt luate cu asalt de grupuri de călători, care pe lângă faptul că nu își cumpără bilete, au adesea și un comportament antisocial.

Un astfel de traseu ar fi, potrivit lui Buglea, de la stația de autobuz din zona industrială a orașului (n.r. cartierul Lumea Nouă) și stația “Casa de Pensii Alba”, unde ,în apropiere, se află o instituție de învățământ frecventată de o parte dintre „pasagerii problemă”.

„Este o imagine care seamănă de foarte multe ori cu valurile acestea pe care nu și le dorește nimeni și pe care cele mai multe țări nu știu cum să le gestioneze. Acel asalt, dimineața, a zeci de copii cu părinți, frați mai mari și mai mici (n.r. din zona Dedeman), eu cred că trebuie pus în legalitate, altfel cei care acum folosesc mijloacele de transport în comun în mod legal și civilizat vor fi descurajați să le mai folosească” a explicat liberalul.

Consilierul liberal spune că aceste razii vor continua, întrucât toți cetățenii trebuie să înțeleagă că dacă nu fac parte din categoria celor care beneficiază de subvenții la transportul public local, au obligația să își cumpere bilet și să se comporte civilizat în autobuz. (BP)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea