Consilierul local Radu Cristian: Primarul Dorin Nistor dă 42.000 de euro din banii sebeșenilor pe o mașină scumpă de teren!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primarul din Sebeș cheltuie banii publici pe o maşină luxoasă. Ultima sa ispravă este achiziționarea unei mașini de teren care costă nu mai puțin de 42.000 de euro, mai exact 192.000 de lei.

Și omul se și laudă cu asta, pe o rețea de socializare, prezentând achiziția mașinii cu preț piperat, ca pe o mare realizare a administrației publice locale.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Parcul auto al Municipiului Sebeş a fost completat cu achiziţia unui buldo-excavator şi a unei autoutilitare… Autoutilitara Amarok (Euro 6) este destinată asigurării funcţionalităţii compartimentelor care monitorizează diversele lucrări de de investiţii ale unităţii administrativ teritoriale, putând asigura transportul de diverse materiale (semne de circulaţie, instrumente de măsură, papetărie etc) şi facilitând accesul în condiţii de vreme nefavorabilă în zone cum ar fi drumurile agricole, şantierele în lucru, zone neasfaltate, având o gardă mai mare de la sol şi tracţiune integrală”, a scris primarul pe pagina sa de facebook.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Dorin Nistor a uitat să menţioneze preţul exorbitant plătit din banii contribuabililor pentru această maşină, care depăşeşete cu mult limita decenţei şi a bunului simţ în cheltuirea banului public.

Din descrierea făcută de distinsul primar, nevoile curente nu impuneau o sumă atât de mare pentru achiziţionarea unei maşini de acest tip. Se putea recurge la variante mult mai ieftine şi mai eficiente şi avem exemple în acest sens. Dacă domnul primar ne-ar fi cerut părerea, i le-am fi putut oferi.

Sau ar fi putut foarte bine să mai organizeze un referendum consultativ în care să întrebe oamenii din Sebeş dacă sunt de acord să  dea banii lor atât de uşor pe o maşină extrem de scumpă.

Stăm şi ne gândim că primarul Dorin Nistor n-a avut bani pentru acel autolaborator de monitorizare a calităţii aerului din Sebeş atât de necesar şi a organizat un referendum pentru asta. Acum, dimpotrivă. În mod serios şi legitim, nu credeţi că îi trataţi cam superficial pe sebeşeni, domnule primar Dorin Nistor?

Unii spun că primarul ar fi fost în weekend pe Valea Sebeşului, folosind în scopuri personale maşina proaspăt cumpărată cu banii comunităţii. Domnule primar, parcul auto al Sebeşului nu este herghelia nimănui iar dumneavoastră trebuie să daţi socoteală în faţa oamenilor cărora le-aţi cerut votul pentru achiziţiile luxoase pe care le faceţi cu banii publici!

Consilierul local

Radu Cristian

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Ghita 9 noiembrie 2018 at 8:42

Domnule consilier, prezentati situatia cu vadita rea intentie de a culpabiliza primarul sau primaria pentru o chestiune banala. O camioneta nu este o masina de lux iar 42.000 euro este o suma rezonabila pentru genul acesta de masina. Nu cred ca primaria trebuie sa organizeze consultatii populare pentru lucruri care nu au importanta. Nu mi se pare nimic indecent ca intr-o primarie care are venituri decente sa se cheltuiasca bani pentru a ridica standardul actului administrativ.

smecheria 10 noiembrie 2018 at 10:21

Aproape toti smecherii momentului, au ales drept masina de teren, DACIA DUSTER ! Probabil simt ca este o masina buna, mai ieftina ca pret de achizitie cit si ca intretinere. Poate mai simt cate ceva si pentru tara asta ! Dar se vede ca pentru a face naveta de la Sebes la Alba Iulia, nu poti fi implinit decat in masini straine care costa dublu ! Asta merita sebesenii care au ales partidul, nu omul !

alex 10 noiembrie 2018 at 11:24

Pai daca primarul voia ceva cu care sa transporte materiale, nu mai bine lua un camion????? Sau o dubita????
Plus ca de banii astia mai bine cumpara 2-3 Dacia Duster. Si asa, puteau circula cati angajati trebuiau la acele „lucrari” importante.
Iar daca-l vedem pe primar in camioneta, la volan, sa intelegem ca este si sofer?

KIMOKATO 11 noiembrie 2018 at 9:56

Daca toata activitatea ta se reduce numai la :atac la persoana,critici ,invidii,reclamatii,lovituri sub centura si atac pe la spate,dati dracului demisia ,p-leaca din primarie ca un lucru e cert==nu poti mai mult si nici sa recunosti ac lucru nu vei reusi niciodata,Nu stiu ce pregatire ai, cine te-a crescut si educat asa ,DAR INTREABA-TE SINGUR,CU CE AI CONTRIBUIT TU LA MERSUL INAINTE A VIETII SOCIAL-ADMINISTRATIVE DIN AC. MUNICIPIU.daca cei mai multi au hotarit si votat in functia de primar o persoana,noi toti ceilalti trebuie sa respectam ac majoritate si sa ne alaturam,sa sutinem ac. persoana.ADEVARUL E CA DEOCAMDATA NICI-UN FOST PRIMAR N-A REALIZAT INTR-UN TIMP ASA DE SCURT CE A FACUT AC, OM[sunt de acord ca meritul nu-i numai a lui]=======N U V A L U A T I D U PA C E F A C E D R A G N E A C A A J U N G E T I I N H A O S =======

KAKAMAKA 11 noiembrie 2018 at 15:04

Arata macar doua treburi pe care OMUL le-a facut pentru cetateni, fara sa le fi putut face mai ieftin si atunci poate nu il mai ataca nimeni.Nu uita de teii cu 400 lei care pe piata libera se gaseau cu mult mai ieftin ! Apoi nu uita ca la vot a fost ales partidul, nu OMUL !

sebesan 12 noiembrie 2018 at 23:30

naveta la alba iulia?masina scumpa?ipomi gazon si flori scumpe?chefuri scumpe?angajari multe….aici sunt banii dv

Comentariile sunt oprite