// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Consilierul local Mircea Trifu a refuzat tableta electronică de la Primăria Alba Iulia, în semn de protest

Consilierul local independent al municipiului Alba Iulia, Mircea Trifu, a refuzat marți să primească tableta electronică oferită de primărie. Acesta spune că gestul este unul de protest față de administrația ”incompetentă și iresponsabilă”.

Și noroi și stele”. Acesta este titlul uneia dintre cele mai frumoase poezii ale marelui poet, Adrian Păunescu, dar poate fi și definiția unei administrații catastrofale ce conduce în mod totalitar, de peste 20 de ani, Alba Iulia.

Am refuzat astăzi celebra tabletă oferită consilierilor locali ca și un gest de protest. Atunci când toți albaiulienii vor beneficia de rețele de apă, canalizare, curent electric și străzi asfaltate, atunci când Stadionul Cetate nu va mai fi o ruină, când vom avea măcar o P-ță modernă la Alba Iulia și o sală de sport cu măcar 500 de locuri pentru spectatori, când se va renova în sfârșit P-ța Gării care arată deplorabil, când vor fi în sfârșit reconstituite geamurile și trepții rupți ai liceului simbol -HCC , probabil voi vota proiecte futuriste gen smart-city sau voi accepta tablete cumpărate din banii albaiulienilor.

Am un sentiment de rușine în fața cetățenilor care trebuie lunar să asiste la piesele de “teatru” de prost gust oferite de C.L. și în special de conducerea unei administrații incompetente și iresponsabile”, a declarat Mircea Trifu.

Reamintim că Primăria Alba Iulia a achiziționat prin cumpărare directă, de la firma Infogrup, 30 de tablete Lenovo TAB Yoga Book YB1-X90L, plătind o sumă totală (cu TVA) de 74.398,8 lei, adică aproximativ 16.170 de euro, iar marți, în cadrul ședinței de Consiliu Local acestea au fost împărțite consilierilor.  Primăria vrea astfel să elimine consumul de hârtie înregistrat până acum și să ”ușureze” munca consilierilor, care ar urma să primească dosarele de ședință pe tablete.

Citiți și 30 de tablete cumpărate de Primăria Alba Iulia cu 540 de euro bucata, pentru consilierii locali

Bani cheltuiți degeaba! Primăria Alba Iulia repetă greșeala Consiliului Județean: achiziționează 30 de tablete pentru consilierii locali, cu aproape 16.170 de euro

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la Consilierul local Mircea Trifu a refuzat tableta electronică de la Primăria Alba Iulia, în semn de protest

 1. mirel danciu 30.01.2018 la 18:08

  Frumos. E bine ca mai exista si oameni cu bun simt, chiar daca si politica joaca un rol ,probabil, in gest.

 2. marius 31.01.2018 la 8:15

  De apreciat gestul domnului Trifu.

 3. CIUFU 31.01.2018 la 16:53

  BRAVO DOMNULE TRIFU.
  DAR CU SEMAFOARELE TOT NU AI REZOLVAT PROBLEMA.