Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierul local Bogdan Medrea nu este de acord cu aprobarea PUZ-ului privind extinderea bazei sportive Ţălnar

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 O cetate medievala nu trebuie transformată într-un camping!

În cadrul conferinţei de presă a PSD Alba, consilierul local Bogdan Medrea a contestat aprobarea colegilor săi din consiliu a Planului Urbanistic Zonal ”Revitalizarea, reabilitarea și extinderea bazei sportive și de agrement Winner’s Club Țălnar”. 

Cu toate că susţine investiţiile în Oraşul Marii Uniri, Bogdan Medrea critică faptul că prea multe terenuri din oraş devin concesionate. „Noi consideram că aceasta cetate trebuie animata să se facă foarte multe investiţii dar nu consideram oportun ca într-o cetate medievală să avem terenuri de tenis şi piscine plus că s-au mai aprobat în decursul acestui an nişte corturi. O cetate medievală nu trebuie transformată într-un camping. Tot în cetate mai sunt date terenuri celor de la Grup Corint şi nu ştim noi ca şi cetăţeni pe unde să ne mai plimbăm dacă toată cetatea va fi concesionată acestor firme” a declarat consilierul local Bogdan Medrea.

Este vorba despre construirea unui hotel de 4 stele cu 21 camere, cu servicii de spa şi welness și o unitate de alimentație publică pentru sportivi dar și pentru turiști. De asemenea,  se vor amenaja și moderniza căile de acces spre obiectivele incluse în complex, realizarea unei incinte de parcare pentru 22 autovehicule, separarea fluxurilor de acces carosabil uşor faţă de aleile pietonale și crearea acceselor facile pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea