Rămâi conectat

Actualitate

Conflict cu pietre şi un şiş, în cartierul Cetate

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

La 30 de minute după miezul nopţii de vineri spre sâmbătă,  Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost solicitată prin 112 să intervină pentru aplanarea unui scandal izbucnit pe strada Gladiolelor din Alba Iulia. Poliţiştii care au intervenit pentru potolirea turbulenţilor i-au identificat pe H.I., de 43 de ani, din Alba Iulia, B.I.N., de 20 de ani, din comuna Berghin, P.V., de 25 de ani, din comuna Berghin şi B.S.V., de 18 ani, din comuna Ciugud. Din primele cercetări efectuate poliţiştii au stabilit că între cei patru a avut loc o altercaţie în timpul căreia tinerii din Berghin au aruncat cu pietre şi borduri asupra lui H.I., moment în care acesta a scos un cuţit, să se apere. Cercetările sunt continuate  sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri iar H. I. este cercetat şi pentru comiterea infracţiunii de port fără drept al cuţitului. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mesajul Casei Regale a României, la comemorarea a șase ani de la trecerea în neființă a Regelui Mihai: „A lăsat o urmă de neşters în sufletele românilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesajul Casei Regale a României, la comemorarea a șase ani de la trecerea în neființă a Regelui Mihai Marţi, 5 decembrie, se împlinesc şase ani de la moartea Regelui Mihai. „A lăsat o urmă de neşters în sufletele românilor şi în devenirea Naţiunii noastre”, susţine Casa Regală a României „Acum şase ani, în ziua de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare