Rămâi conectat

Curier Județean

Concursul naţional de desen „Vine, vine iepuraşul”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Concursul, organizat cu sprijinul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, se adresează exclusiv copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani, care îşi vor putea trimite desenele pe adresa: Oficiul Poştal Bucureşti 10, Căsuţa Poştală 110, Bucureşti. Juriul va fi constituit din nume consacrate ale lumii artistice: prof. univ. dr. Alexandru Ghilduş, Decanul Facultăţii de Arte Decorative şi Design, Universitatea Naţională de Arte, Bucureşti – preşedinte, Iuri Isar – profesor la Liceul de artă „Nicolae Tonitza”, Bucureşti şi Adrian Braescu – inspector la Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Lucrarea desemnată câştigătoare va fi premiată cu o excursie la Disneyland Paris. Se vor mai acorda încă patru premii constând în câte un sejur la mare sau la munte în spaţiile de cazare ale C.N. Poşta Română S.A.
Proiectul se va desfăşura în perioada 28 martie – 15 aprilie a.c. şi face parte din ciclul de competiţii artistice, inţiat de Poşta Română, care susţine arta şi valorile culturale româneşti prin încurajarea şi promovarea tinerilor creatori.
Regulamentul concursului va putea fi consultat pe site-ul www. posta-romana.ro sau apelând Serviciul de relaţii cu clienţii Infopost la numărul de telefon 0219393111.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 500 de autovehicule destinate transportului de persoane și marfă, verificate de polițiștii din Alba: Aproape 200 de șoferi au fost sancționați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 500 de autovehicule destinate transportului de persoane și marfă, verificate de polițiștii din Alba: Aproape 200 de șoferi au fost sancționați Polițiștii rutieri din județul Alba au acționat pentru verificarea autovehiculelor destinate transportului de persoane și marfă, iar pentru abateri constatate au aplicat 182 de amenzi. Activitatea de control s-a desfășurat, pe parcursul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea