Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Radu Marcel Tuhuț, președintele PSD Alba: „Oamenii din Apuseni au dreptul să beneficieze de reducerile cu 50% la facturi fără a fi purtați pe drumuri!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Radu Marcel Tuhuț, președintele PSD Alba: „Oamenii din Apuseni au dreptul să beneficieze de reducerile cu 50% la facturi fără a fi purtați pe drumuri!”

Am transmis prefectului Nicolae Albu o adresă prin care l-am informat că cetățenii din Munții Apuseni nu au obligativitatea depunerii unei cereri ori a altor documente pentru a beneficia de reducerile cu 50% la facturile de energie electrică și gaze naturale, în funcție de caz.

De asemenea, i-am solicitat, în mod imperativ și urgent, să revină asupra dispozițiilor transmise către primării, pentru ca oamenii să nu mai fie purtați de la ”Ana la Caiafa” pentru drepturile pe care le au conform legii!

I-am transmis solicitarea ca urmare a primirii unui răspuns la un memoriu adresat Ministerului Muncii și Solidarității Sociale din dorința sinceră de a veni în sprijinul consumatorilor din Apuseni.

Reglementările actuale legislative nu fac referire la depunerea de către cetățeni a unei cereri pentru accesul la facilitatea menționată (de reducere cu 50% a tarifului la utilități).

Sunt alături de oamenii din județul Alba și solicit ca Ordonanța Guvernului nr. 27/1996 republicată, cu modificările și completările ulterioare, respectiv celelalte prevederi legislative să fie respectate, iar ei să beneficieze de ele!

Radu Marcel Tuhuț,
Președintele PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea