Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Primarul Gabriel Pleșa își bate joc de ceea ce a promis, în privința parcărilor cu plată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nu au trecut nici cinci luni de la alegerile locale, iar primarul Gabriel Pleșa demonstrează că nu îi pasă de albaiulieni, dar nici de ceea ce le-a promis, mințind în privința parcărilor publice cu plată (nerezidențiale).

”Înainte să taxeze locuri de parcare, o administrație trebuie să se asigure că acestea există” citeam, în presa locală, titluri cu litere de o șchioapă, atribuite candidatului la primărie Gabriel Codru Pleșa. Fără a crea altele noi, Gabriel Pleșa a uitat ce a promis și, cu toate să suntem în stare de alertă instituită în contextul pandemiei, toate parcările nerezidențiale din Alba Iulia sunt, astăzi, taxate. Veniturile multor albaiulieni, din mediul privat, au fost grav afectate, însă conducerea USR-PNL a administrației locale nu are nicio apăsare.

Plata cu ora a parcărilor ar fi justificată, în locuri turistice, dar nu și în apropierea instituțiilor publice sau private, respectiv în zone în care oamenii merg pentru soluționarea problemelor curente.
Primarul Gabriel Pleșa ar fi trebuit să țină cont de propunerilor consilierilor locali ai PSD și să modifice regulamentul parcărilor cu plată, astfel încât acestea să nu mai fie instituite pe străzi marginale, în fața unităților sanitare și a altor instituții în care se plătesc taxe și impozite. Unde, din păcate, sunt oricum foarte puține locuri de parcare.

La Alba Iulia avem, practic, o ”mare parcare cu plată”. Pe lângă plata anuală a locurilor rezidențiale (din fața blocului), oamenii sunt nevoiți să plătească de fiecare dată când ies cu mașina în oraș. Singurele locuri fără plată au rămas în parcările supermarketurilor care, de altfel, au reușit să creeze suficiente, spre deosebire de administrația locală.

Nu este pentru prima dată când Gabriel Pleșa una spune și alta face. În Consiliul Local Alba Iulia s-a format o majoritate toxică, PNL – USR-PLUS. Consilierii locali ai PSD vor face tot posibilul ca interesele și drepturile cetățenilor să fie respectate!

Consilierii municipali PSD Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea