Comunicat de presă| Primarul Gabriel Pleșa își bate joc de ceea ce a promis, în privința parcărilor cu plată

Nu au trecut nici cinci luni de la alegerile locale, iar primarul Gabriel Pleșa demonstrează că nu îi pasă de albaiulieni, dar nici de ceea ce le-a promis, mințind în privința parcărilor publice cu plată (nerezidențiale).

”Înainte să taxeze locuri de parcare, o administrație trebuie să se asigure că acestea există” citeam, în presa locală, titluri cu litere de o șchioapă, atribuite candidatului la primărie Gabriel Codru Pleșa. Fără a crea altele noi, Gabriel Pleșa a uitat ce a promis și, cu toate să suntem în stare de alertă instituită în contextul pandemiei, toate parcările nerezidențiale din Alba Iulia sunt, astăzi, taxate. Veniturile multor albaiulieni, din mediul privat, au fost grav afectate, însă conducerea USR-PNL a administrației locale nu are nicio apăsare.

ELIT

Plata cu ora a parcărilor ar fi justificată, în locuri turistice, dar nu și în apropierea instituțiilor publice sau private, respectiv în zone în care oamenii merg pentru soluționarea problemelor curente.
Primarul Gabriel Pleșa ar fi trebuit să țină cont de propunerilor consilierilor locali ai PSD și să modifice regulamentul parcărilor cu plată, astfel încât acestea să nu mai fie instituite pe străzi marginale, în fața unităților sanitare și a altor instituții în care se plătesc taxe și impozite. Unde, din păcate, sunt oricum foarte puține locuri de parcare.

La Alba Iulia avem, practic, o ”mare parcare cu plată”. Pe lângă plata anuală a locurilor rezidențiale (din fața blocului), oamenii sunt nevoiți să plătească de fiecare dată când ies cu mașina în oraș. Singurele locuri fără plată au rămas în parcările supermarketurilor care, de altfel, au reușit să creeze suficiente, spre deosebire de administrația locală.

Nu este pentru prima dată când Gabriel Pleșa una spune și alta face. În Consiliul Local Alba Iulia s-a format o majoritate toxică, PNL – USR-PLUS. Consilierii locali ai PSD vor face tot posibilul ca interesele și drepturile cetățenilor să fie respectate!

ADEZIUNE PLUS ALBA

Consilierii municipali PSD Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

1 comentariu

Vasile 1 februarie 2021 at 15:40

Plesa este un nimic de om…nu ca vai de mine ce tin eu partea la ala sau la ala… dar cand economia se prabuseste…tu in loc sa ajuti, ca doar numa ce ai urcat pe scaunul ala…incepi cu furatul…si cum sa incepi mai bine decat sa ceri bani pe o suprafata pe care o folosesc cei care te tin pe scaunul ala…oamenii aia care sunt platitori de taxe …tu in loc sa ii ajuti ii storci de mai multi bani…acest nou primar este o rusine pentru acest oras!!!! Daca vezi acest mesaj,sa stii ca esti o rusine! Rusine! Rusine! Nu sunt de partea nimanui…ca nu am fost la vot..dar tot o rusine ramai! Cand te uiți in oglinda sa iti aduci aminte cum arata rusinea..

Comentariile sunt oprite