Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Președintele ALDE ALBA, Ciprian Bogdan : „ALDE nu este partid de buzunar!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă| Președintele ALDE ALBA, Ciprian Bogdan : „ALDE nu este partid de buzunar!”

Ca urmare a unor articolele apărute în presa, în legătură cu fuziunea dintre PNL- ALDE, as dori sa fac cateva precizari. La momentul de fata există discuții/ negocieri politice pe care ALDE le are cu PNL, insa nu putem confirma faptul ca ALDE va fuziona cu vreun partid.

Daca in urma negocierilor dintre cele doua echipe de negociere ale PNL-ALDE se contureaza ideea unei colaborari, decizia finala in cazul ALDE se va lua in cadrul forurilor statutare respectiv Biroului Politic Central si Biroul Politic Executiv al partidului.

Faptul că exista aceste discutii si negocieri privind o viitoare colaborare intre doua partide care se revendica a fi „de dreapta”este un lucru cat se poate de normal. Pe de alta parte acest aceste negocieri confirma faptul ca ALDE este un partid relevant si poate aduce plusvaloare in cadrul unui parteneriat.

Echipa de negociere din partea ALDE este formata din presedintele partidului Daniel Olteanu, secretarul general Luiza Marian, președintele Consiliului Național, Cristi Dima, prim-vicepreședinții Roxana Țurcanu și Ionel cel Mare.

Vreau să subliniez faptul că la nivelul judetului ALBA, partidul ALDE a obtinut la alegerile locale din 2020 aproximativ 6% din numarul total de voturi, avand 38 de alesi locali, dintre care 1 primar, 3 viceprimari, situandu-se astfel pe locul 4 in judet dupa numarul de voturi si mandate obtinute.

Prin urmare ALDE ALBA nu este un partid de buzunar, ba dimpotriva este un partid relevant pe scena politica judeteana si nationala care va continua sa lupte pentru apararea si promovarea drepturilor si libertatilor fundamentale.

Cu deosebita consideratie,

Ciprian Bogdan

Presedinte ALDE ALBA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea