Rămâi conectat

Economie

Comunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” – orașul Zlatna anunță începerea proiectului „Construire pistă pentru biciclete, sector Stadion-Pârâu Gruiului, în oraș Zlatna”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă

Orașul Zlatna anunță începerea proiectului cu titlul Construire pistă pentru biciclete, sector Stadion-Pârâu Gruiului, în oraș Zlatna, județ Alba, implementat de orașul Zlatna, conform contractului de finanțare nr. 141300/13.12.2022, finanțat în cadrul componentei 10 – Fondul Local a PNRR.

Proiectul se derulează pe perioada cuprinsă între 13.12.2022 și 13.12.2025.

Obiectivul proiectului îl reprezintă asigurarea infrastructurii pentru transport verde, respectiv construirea unei piste pentru biciclete în Orașul Zlatna, Județul Alba.

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 2.067.534,00 lei, la care se adaugă TVA în valoare de 392.831,46 lei.

Persoană de contact:

Nistor Ionel

www.primaria-zlatna.ro

[email protected]

0258.856.337

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației  finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât cei 178.000 de investitori consemnaţi pe Bursa de Valori Bucureşti, a afirmat, miercuri, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Alexandru Petrescu, la cea de-a 7-a ediţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea