Rămâi conectat

Economie

Comunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” – începere proiect „Reabilitarea moderată a clădirilor publice, Primăria Lunca Mureșului

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă

Proiectul „Reabilitarea moderată a clădirilor publice, Primăria Lunca Mureșului”, Investiția I.3 – Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale, finanțat în cadrul Planului Național pentru Redresare și Reziliență, prin componenta C10 – Fondul local, este implementat de către Comuna Lunca Mureșului, în calitate de beneficiar, și are o valoare nerambursabilă de 659.846,59 lei.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (M.D.L.P.A.), în calitate de coordonator de reforme/investiții în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, gestionează Componenta 10 – Fondul local care abordează provocările legate de disparitățile teritoriale și sociale din zonele urbane și rurale, precum și pe cele referitoare la mobilitatea urbană. Obiectivul Componentei 10 – Fondul local este de a susține o transformare durabilă urbană și rurală prin utilizarea soluțiilor verzi și digitale.

Obiectivul general al proiectului se referă la reabilitarea moderată a clădirii primăriei din localitatea Lunca Mureșului, județul Alba.

Principalele rezultate așteptate se referă la îmbunătățirea serviciilor publice oferite cetățenilor din localitatea Lunca Mureșului, la eficientizarea energetică și implicit reducerea consumului de energie și a costurilor de exploatare a clădirii Primăriei din localitatea Lunca Mureșului, la îmbunătățirea aspectului clădirii primărieidin comună.

Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 09.02.2023 – 09.02.2025.

Date de contact beneficiar:

Comuna Lunca Mureșului,

județul Alba, România

tel. 0258878121, fax 0258878347


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea