Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă, Medrea Bogdan: Obișnuit cu blaturile, că doar a fost pedelist convins, Paul Voicu “arde” unul cu USR

Ziarul Unirea

Publicat

în

În municipiul Alba Iulia, de ani de zile observăm lipsa de caracter, cinismul și indiferența față de cetățeni a celor care se află la conducerea administrației locale.

Inițial, au fost pedeliștii lui Petrov. Ați auzit de el, e Traian Băsescu, cu care au defilat prin Cetate, mândrindu-se de prietenia sa, mai marii PDL din Alba Iulia. Viceprimarul municipiului, Paul Voicu, lăsat ca ”moștenitor” de Mircea Hava pentru a stăpâni gașca pedelistă, era la rândul său încântat nevoie mare că Elena Udrea a înțeles grija foarte mare a edililor pentru albaiulieni și a ”scăpat” o sumă frumușică pentru proiectele dorite de stăpânire.   Când au obosit, după ce au tăiat de-a valma pensii și salarii, au călcat în picioare promisiuni și principii, pedeliștii au început să se schimbe…

Au acceptat ”spălarea creierului” cu zâmbetul pe buze, au făcut pentru a-și duce mai departe interesele de partid, nicidecum pentru binele albaiulienilor. Pentru oameni nu mai au timp, mult prea ocupați fiind cu susținerea găștii pedeliste. Așadar, au uitat de la o zi la alta tot ce le-au promis cetățenilor și au devenit politruci noi, adică liberali convinși, bătând palma cu adversarii politici, adică tocmai cu cei numiți până atunci ”slugoi în simbria lui Dumitrel”. Cu cei despre care ne spuneau că ”atacul la persoană este ultima armă a jegoșilor portocalii… Eu nu fac blat cu niște ordinari”, striga în gura mare un politician care a câștigat sume importante din numeroasele consilii de administrație în care a fost inclus, desigur, cu sprijinul partidului – PNL, același în care au devenit ”alți oameni” pedeliștii care și-au bătut joc de români. Acum sunt cu toții oameni de dreapta, s-au înfrățit cu cei pe care îi urau fără nici o remușcare și singura lor prioritate este interesul de partid. Și ne aducem aminte o veche vorbă românească; ea spune să ne ferim de trădători, că cine a trădat o dată va mai trăda!

Obosit de atâtea promisiuni neonorate, și desigur de greaua moștenire, Paul Voicu ne vorbește despre un blat între USR și PSD. Știe el sigur? O fi având vreo legătură cu USR sau e o simplă vorbă care circulă prin târg? Că doar e obișnuit cu blaturile, a mai trecut prin asta și știe el mai bine cum e! Vicele sare ca ars când aude de candidatul PSD Alin Stanciu, acuzându-l că nu ar fi reprezentant al mediului de afaceri, că nu l-a desemnat nimeni. Știe el, e obișnuit cu întâlnirile și afacerile… Oare a fost și Paul Voicu la celebra reuniune cu oameni de afaceri din municipiu, de la Camera de Comerț, unde s-a vorbit despre susținerea găștii pedeliste? Ori poate și atunci grija mare erau, totuși, proiectele pentru albaiulieni? Ne întrebăm pentru că ne vorbește, tocmai el, despre onestitate, fapte și realizări! Care realizări, ale PDL sau ale PNL? De fapt e același lucru: ZERO REALIZĂRI. Ne-am obișnuit ca vicele Paul Voicu să ne spună povești, vrem altceva! Ne-am săturat de străzi fără apă și canalizare în smart city! Ne-am săturat de străzi inundate la fiecare picătură de ploaie! Nu mai vrem să plătim cea mai scumpă apă din țară! Gunoaiele din județ, scumpe și ele, ajung la Târgu Jiu, dar mai rămân și pe la noi se pare… Depozitul de colectare a deșeurilor e minunat, pe hârtie, dar e tot o poveste a lucrărilor făcute de mântuială… Dezvoltarea urbanistică e o altă poveste, așa că nu ne mai surprind blocurile răsărite dintre case. Parcările – de câțiva ani reprezintă un proiect de viitor. Până atunci trotuarele devin parcări cu plată, la fel și străzile. O fi o gândire mai abstractă, pe care nu o înțelegem! Să-l ascultăm pe REPREZENTANTUL unui partid onest, ieri PDL, azi PNL, Paul Voicu, și să ne minunăm! Curată strategie, ce să mai vorbim! Până unde poate ajunge ipocrizia și bătaia de joc?

De fapt, nu uitați, cine a trădat o dată e convins că cei din jurul său sunt ca el! Și va mai trăda urmărindu-și propriul interes!

Candidatul PSD Alba pentru Primăria municipiului Alba Iulia, Alin Stanciu, este un tânăr corect, responsabil, care a reușit în afaceri nu cu ajutorul găștilor, ci prin propriile forțe, și asta îl enervează pe Paul Voicu! Alin Stanciu nu e desemnat de vreun tătuc să îi țină locul și să stăpânească numeroasa clientelă pedelisto-liberală! Candidatul PSD e altfel, cunoaște problemele oamenilor, îi ascultă, știe ce trebuie să facă pentru ei, nu pentru oamenii de partid!

Temându-se că vor pierde fotoliul de primar, pedeliștii din Alba Iulia au pus la punct un blat cu USR, că doar sunt profesioniști, ce mai…! Astfel, ne demonstrează încă o dată că interesul de partid primează, că sunt obișnuiți să facă totul pentru binele clientelei, nu al cetățenilor municipiului!

Medrea Bogdan ,
Președinte PSD Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea