Comunicat de presă| Gheorghe Sava, candidat PSD la Senat: Voi lupta pentru industria de apărare din Cugir și pentru drepturile angajaților (P)

Ing. Gheorghe Sava, candidat PSD Alba la Senatul României, va lupta pentru relansarea industriei de apărare de la Cugir și pentru drepturile angajaților de la Fabrica de Arme și Uzina Mecanică. De profesie inginer, Gherghe Sava a fost zeci de ani în slujba celor două fabrici, ocupând fiecare treaptă a ierarhiei profesionale. În 1989 a fost angajat la Uzina Mecanică Cugir în cadrul compartimentului Sectoare Calde, îndeplinind apoi succesiv funcțiile de inginer șef compartiment Sectoare Calde, director de producție și director general la Fabrica de Arme Cugir S.A.

În perioada 2004-2013 a lucrat în mediul privat, coordonând o activitate de producție pe platforma unei fabrici, pe cele mai grele domenii: forjă și turnătorie.

”Am fost propus de organizația orășenească Cugir a Partidului Social Democrat pentru a candida la Senatul României.

Această propunere mă onorează și totodată mă responsabilizează, ținând cont de promovarea valorilor social-democrate în societatea noastră, construirea unei societăți echitabile și consolidarea dimensiunii sociale a acesteia, prin politici adecvate, care să reglementeze în mod eficient justiția socială, mobilitatea socială, reducerea sărăciei și a inegalității veniturilor”, a spus Gheorghe Sava.

Elemente principale pentru apărare și siguranță națională din programul de guvernare al Partidului Social Democrat:

1) RESPECTAREA ANGAJAMENTULUI FAȚĂ DE NATO: Guvernul PSD va continua să susțină asigurarea nivelului de 2% din PIB, resurse financiare pentru Apărare.

2) CREȘTEREA CAPACITĂȚILOR DE APĂRARE ȘI A MOBILITĂȚII MILITARE: România se va implica activ în întărirea permanentă a capacităților de apărare a NATO dar și a mobilității militare și a infrastructurii strategice europene, într-o logică de reziliență și sustenabilitate. Va întări colaborarea cu statele membre și partenere NATO din zona Mării Negre pentru dezvoltarea securității maritime.

3) SUSȚINEREA PARTENERIATULUI STRATEGIC DINTRE ROMÂNIA ȘI SUA: Parteneriatului Strategic cu SUA va fi puternic susținut și dezvoltat, inclusiv în plan economic, cu accent pe zona tehnologiilor de vârf.

4) CONSOLIDAREA POZIȚIEI REGIONALE ȘI EUROPENE A ROMÂNIEI ÎN DOMENIUL ENERGIEI: România-actor regional și european în domeniul energiei. În acest scop guvernul PSD va crea condițiile necesare folosirii eficiente a potențialului și a resurselor energetice pe care România le are în Marea Neagră.

DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII DE INTERES STRATEGIC-MILITAR: proiectele mari de infrastructură duală, civil – militare, inclusiv pe cele incluse în Inițiativa Celor Trei Mări, din care România face parte.
Pe 6 decembrie, votați Partidul Social Democrat la alegerile parlamentare, pentru siguranța dezvoltării industriei de apărare.

-Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba
-Executat de UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/
-CUI mandatar financiar județean 11200020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

17 ianuarie 2021, 21 de ani de la moartea lui Ion Rațiu, politicianul al cărui papion a devenit simbolul democrației

*”Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge, ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine“,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro