Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Gheorghe Sava, candidat PSD la Senat: Voi lupta pentru industria de apărare din Cugir și pentru drepturile angajaților (P)

Publicat

în

Ing. Gheorghe Sava, candidat PSD Alba la Senatul României, va lupta pentru relansarea industriei de apărare de la Cugir și pentru drepturile angajaților de la Fabrica de Arme și Uzina Mecanică. De profesie inginer, Gherghe Sava a fost zeci de ani în slujba celor două fabrici, ocupând fiecare treaptă a ierarhiei profesionale. În 1989 a fost angajat la Uzina Mecanică Cugir în cadrul compartimentului Sectoare Calde, îndeplinind apoi succesiv funcțiile de inginer șef compartiment Sectoare Calde, director de producție și director general la Fabrica de Arme Cugir S.A.

În perioada 2004-2013 a lucrat în mediul privat, coordonând o activitate de producție pe platforma unei fabrici, pe cele mai grele domenii: forjă și turnătorie.

”Am fost propus de organizația orășenească Cugir a Partidului Social Democrat pentru a candida la Senatul României.

Electrica Furnizare Discount

Această propunere mă onorează și totodată mă responsabilizează, ținând cont de promovarea valorilor social-democrate în societatea noastră, construirea unei societăți echitabile și consolidarea dimensiunii sociale a acesteia, prin politici adecvate, care să reglementeze în mod eficient justiția socială, mobilitatea socială, reducerea sărăciei și a inegalității veniturilor”, a spus Gheorghe Sava.

Elemente principale pentru apărare și siguranță națională din programul de guvernare al Partidului Social Democrat:

1) RESPECTAREA ANGAJAMENTULUI FAȚĂ DE NATO: Guvernul PSD va continua să susțină asigurarea nivelului de 2% din PIB, resurse financiare pentru Apărare.

2) CREȘTEREA CAPACITĂȚILOR DE APĂRARE ȘI A MOBILITĂȚII MILITARE: România se va implica activ în întărirea permanentă a capacităților de apărare a NATO dar și a mobilității militare și a infrastructurii strategice europene, într-o logică de reziliență și sustenabilitate. Va întări colaborarea cu statele membre și partenere NATO din zona Mării Negre pentru dezvoltarea securității maritime.

3) SUSȚINEREA PARTENERIATULUI STRATEGIC DINTRE ROMÂNIA ȘI SUA: Parteneriatului Strategic cu SUA va fi puternic susținut și dezvoltat, inclusiv în plan economic, cu accent pe zona tehnologiilor de vârf.

4) CONSOLIDAREA POZIȚIEI REGIONALE ȘI EUROPENE A ROMÂNIEI ÎN DOMENIUL ENERGIEI: România-actor regional și european în domeniul energiei. În acest scop guvernul PSD va crea condițiile necesare folosirii eficiente a potențialului și a resurselor energetice pe care România le are în Marea Neagră.

DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII DE INTERES STRATEGIC-MILITAR: proiectele mari de infrastructură duală, civil – militare, inclusiv pe cele incluse în Inițiativa Celor Trei Mări, din care România face parte.
Pe 6 decembrie, votați Partidul Social Democrat la alegerile parlamentare, pentru siguranța dezvoltării industriei de apărare.

-Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba
-Executat de UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/
-CUI mandatar financiar județean 11200020

Publicitate

Politică Administrație

Comunicat de presă| Sorin Ioan BUMB, Senator PNL de Alba​: Cu ocazia Zilei Naționale, la mulți ani România, la mulți ani dragi români, oriunde vă aflați!

Publicat

în

Comunicat de presă| Sorin Ioan BUMB, Senator PNL de Alba​: Cu ocazia Zilei Naționale, la mulți ani România, la mulți ani dragi români, oriunde vă aflați!

Ziua Marii Uniri este sărbătoarea de suflet a tuturor românilor, momentul de bucurie și deplină demnitate națională ce ne învață că suveranitatea, independența națională și democrația sunt valori fără de care un popor nu poate exista și nu se poate dezvolta.

Păstrând vie memoria și recunoștința personalităților care au înfăptuit Marea Unire, avem credința că trebuie să ne mobilizăm cu toții pentru a garanta un viitor mai bun tuturor românilor, mai ales că perioada actuală este marcată de provocări cum nu s-au mai văzut. De aceea, aniversarea acestei zile sfinte trebuie să ne găsească sub semnul unității în jurul intereselor naționale și al perspectivelor strategice prioritare ale României; să fim uniți în credința că, deși traversăm vremuri tulburi și primejdioase, suntem pe drumul sigur al unui viitor mai bun.

Electrica Furnizare Discount

Poate că România de acum nu este chiar cea pe care ne-o dorim și, cu siguranță, clasa politică de azi nu este, nici pe departe, la înălțimea generației de aur care a înfăptuit unirea cea mare de la Alba Iulia. Dar tocmai de aceea, trebuie să ne uităm cu luciditate la prezent, să discernem adevărul de falșii profeți și să ne mobilizăm pentru a ne împlini destinul într-o lume în care evenimentele se desfășoară cu o rapiditate nemaiîntâlnită în trecut.

Să prețuim ceea ce ne unește și să ne bucurăm de această zi minunată! Să fim mândri că suntem români!

Cu ocazia Zilei Naționale, la mulți ani România, la mulți ani dragi români, oriunde vă aflați!

Sorin Ioan BUMB,

Senator PNL de Alba​

Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Respectăm trecutul, prețuim prezentul și privim cu încredere spre viitor! La mulți ani, România!

Publicat

în

Comunicat de presă| Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Respectăm trecutul, prețuim prezentul și privim cu încredere spre viitor! La mulți ani, România!

Dragi români, stimați locuitori ai județului Alba,

Ziua Națională a României să vă găsească voioși și sănătoși, să rămâneți plini de încredere și speranță. Dumnezeu să ne dea înțelepciune, să învățăm din pildele trecutului, iar vicisitudinile zilei de ieri să ne facă astăzi mai puternici și mai uniți!

Avem datoria și responsabilitatea să prindem curaj, să privim spre viitor cu aceeași încredere și mândrie cu care vorbim despre trecut, despre Marea Unire a tuturor românilor într-o națiune liberă și respectată pe plan internațional, așa cum a fost respectată România Mare, din Occident și până în Orientul îndepărtat.

Electrica Furnizare Discount

Orice lucru măreț, neprețuit ca însemnătate, nu se poate realiza ușor, fără mari eforturi și sacrificii din partea oamenilor. Dar istoria ne-a demonstrat că rămân în eternitate doar generațiile care reușesc să pună binele țării și al urmașilor în fața binelui personal, a orgoliilor și ambițiilor de moment.

Victoriile nu se obțin fără suferință, iar marile realizări se dobândesc doar cu mari sacrificii. Haideți să iubim România și pe români, mai mult, în fiecare zi. Iar multe lucruri bune care ni se vor întâmpla apoi vor fi consecințe firești ale faptelor și acțiunilor noastre!

De la Alba Iulia și până la cel mai mic sat din Țara Moților, de la podișul Târnavelor și până pe Valea Sebeșului, de la fostele Ampelum sau Apulon și până la cele mai noi așezări comunitare, transmit tuturor locuitorilor județului Alba: ”La mulți ani!”.

Citește mai mult

Politică Administrație

LIVE VIDEO| Conferință de presă AUR Alba: Doi ani de la înființarea partidului. „Nu suntem antivacciniști”

Publicat

în

LIVE VIDEO| Conferință de presă AUR Alba: Doi ani de la înființarea partidului. „Nu suntem antivacciniști”

Membri AUR din întreaga țară s-au reunit în data de 30 noiembrie în Alba Iulia, ca parte a unui schimb de experiență între filiale, a precizat deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu, în deschiderea conferinței de presă.

În cadrul conferinței de presă s-au punctat subiecte de actualitate precum vaccinarea, măsurile sanitare și modul în care acestea sunt aplicate în România, în prezent, dar totodată au fost aduse precizări cu privire la prezența membrilor partidului AUR la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale a României și au fost invocate personalități ce au marcat istoria țării noastre.

Electrica Furnizare Discount

 

 

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare