Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă: Gheorghe Beleiu, Pro România: „Alba Iulia, un oraș neprietenos cu investitorii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incapacitatea de a asigura o platformă industrială pentru atragerea de noi investiții, a făcut din municipiul reședință de județ o comunitate de navetiști, susține Gheorghe Beleiu, candidatul Pro România la funcția de primar al municipiului Alba Iulia.

Beleiu a subliniat că dacă o firmă mare ar dori să investească mâine la Alba Iulia , aceasta n-ar putea beneficia de o suprafață de teren pe domeniul public întrucât singurele parcele care existau în oraș au fost concesionate unor supermarketuri.

„Locuitorii municipiului Alba Iulia sunt nevoiți să lucreze fie în orașe ca Sebeș, Blaj și Cugir, ori să meargă chiar până la Cluj-Napoca, pentru ca seara să se întoarcă obosiți în Alba Iulia. Există în județ comunități care au avut înțelepciunea să nu concesioneze toate spațiile pentru afaceri de consum și să păstreze locuri pentru firme care vor să creeze locuri de muncă și să producă.

Lipsa de viziune a edililor a făcut din Alba Iulia un oraș neprietenos cu investitorii străini care vor să producă și în momentul de față, autoritățile locale nu au o soluție pentru a dezvolta ramurile industriale” a declarat Gheorghe Beleiu, candidatul Pro România pentru funcția de primar al Albei Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent

Bogdan Ilea

Publicat

în

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent În anul 2023 deși rata infracționalității a scăzut cu 1% față de anul 2022, a avut loc o creștere exponențială a infracționalității economice. Aceasta a crescut cu 13,7%, așa cum a precizat Comisar-șef de poliție, Florin Dogaru în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea