Comunicat de presă: Gheorghe Beleiu, Pro România: „Alba Iulia, un oraș neprietenos cu investitorii”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Incapacitatea de a asigura o platformă industrială pentru atragerea de noi investiții, a făcut din municipiul reședință de județ o comunitate de navetiști, susține Gheorghe Beleiu, candidatul Pro România la funcția de primar al municipiului Alba Iulia.

Beleiu a subliniat că dacă o firmă mare ar dori să investească mâine la Alba Iulia , aceasta n-ar putea beneficia de o suprafață de teren pe domeniul public întrucât singurele parcele care existau în oraș au fost concesionate unor supermarketuri.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Locuitorii municipiului Alba Iulia sunt nevoiți să lucreze fie în orașe ca Sebeș, Blaj și Cugir, ori să meargă chiar până la Cluj-Napoca, pentru ca seara să se întoarcă obosiți în Alba Iulia. Există în județ comunități care au avut înțelepciunea să nu concesioneze toate spațiile pentru afaceri de consum și să păstreze locuri pentru firme care vor să creeze locuri de muncă și să producă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Lipsa de viziune a edililor a făcut din Alba Iulia un oraș neprietenos cu investitorii străini care vor să producă și în momentul de față, autoritățile locale nu au o soluție pentru a dezvolta ramurile industriale” a declarat Gheorghe Beleiu, candidatul Pro România pentru funcția de primar al Albei Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419