Comunicat de presă| Claudiu Răcuci (PNL) – Județul Alba a ales modelul liberal de dezvoltare. Încrederea uriașă primită de la cetățeni ne onorează și ne responsabilizează!

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Deputatul PNL de Alba Claudiu Răcuci se declară onorat de încrederea uriașă pe care PNL a primit-o duminică din partea cetățenilor și spune că proiectele liberale de dezvoltare vor face din județul Alba unul dintre cei mai puternici poli de dezvoltare economică din România:

”Duminică, cetățenii din județul Alba au decis că PNL le reprezintă cel mai bine interesele în plan local și că proiectele noastre sunt cele mai bune pentru dezvoltarea comunităților. Duminică, alegătorii au scris istorie în județul nostru, Alba devenind județul cu cei mai mulți primari liberali, cu cel mai mare număr de consilieri județeni și cu un președinte de consiliu județean harnic și onest, în persoana lui Ion Dumitrel, validat încă o dată de oameni, pentru că au văzut cât își dă silința să facă lucrurile bine.

Bucuria imensă a acestei încrederi uriașe pe care ne-au dat-o cetățenii a și trecut, știind cât de mari sunt așteptările oamenilor de la echipa de aleși locali liberali. În Alba oamenii sunt obișnuiți să treci imediat la fapte, ceea ce înseamnă că primarii și consilierii PNL nu au timp de pierdut.

Modelul de succes construit de PNL în ultimii ani în administrația locală a județului Alba trebuie continuat și dus în următorii ani la un nivel superior. Prioritare trebuie să fie proiecte de infrastructură mare, îmbunătățirea serviciilor publice din domeniul educației și sănătății, precum și crearea unui mediu dinamic și atractiv pentru dezvoltarea economiei locale.

Am convingerea că în următorii 4 ani, prin munca aleșilor locali PNL, Alba va deveni un pol de atracție economică pentru investitorii români și străini și un generator de locuri de muncă foarte bine plătite. Prosperitatea prin muncă, investiții și dezvoltare este modelul economic al PNL, care și-a arătat deja rezultatele. Mai avem un pas de făcut în luna decembrie, atunci când Parlamentul României trebuie să fie curățat de PSD, acest partid care a făcut și continuă să facă atât de mult rău țării noastre.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

cetatean 29 septembrie 2020 at 11:53

Bla, bla, bla… Degeaba fraiere ca alt mandat de deputat nu o sa mai pupi. PNL o sa ia maxim doua mandate de deputat in Alba si tu nu esti printre aia doi.

Comentariile sunt oprite