Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Claudiu Răcuci (PNL) – Județul Alba a ales modelul liberal de dezvoltare. Încrederea uriașă primită de la cetățeni ne onorează și ne responsabilizează!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul PNL de Alba Claudiu Răcuci se declară onorat de încrederea uriașă pe care PNL a primit-o duminică din partea cetățenilor și spune că proiectele liberale de dezvoltare vor face din județul Alba unul dintre cei mai puternici poli de dezvoltare economică din România:

”Duminică, cetățenii din județul Alba au decis că PNL le reprezintă cel mai bine interesele în plan local și că proiectele noastre sunt cele mai bune pentru dezvoltarea comunităților. Duminică, alegătorii au scris istorie în județul nostru, Alba devenind județul cu cei mai mulți primari liberali, cu cel mai mare număr de consilieri județeni și cu un președinte de consiliu județean harnic și onest, în persoana lui Ion Dumitrel, validat încă o dată de oameni, pentru că au văzut cât își dă silința să facă lucrurile bine.

Bucuria imensă a acestei încrederi uriașe pe care ne-au dat-o cetățenii a și trecut, știind cât de mari sunt așteptările oamenilor de la echipa de aleși locali liberali. În Alba oamenii sunt obișnuiți să treci imediat la fapte, ceea ce înseamnă că primarii și consilierii PNL nu au timp de pierdut.

Modelul de succes construit de PNL în ultimii ani în administrația locală a județului Alba trebuie continuat și dus în următorii ani la un nivel superior. Prioritare trebuie să fie proiecte de infrastructură mare, îmbunătățirea serviciilor publice din domeniul educației și sănătății, precum și crearea unui mediu dinamic și atractiv pentru dezvoltarea economiei locale.

Am convingerea că în următorii 4 ani, prin munca aleșilor locali PNL, Alba va deveni un pol de atracție economică pentru investitorii români și străini și un generator de locuri de muncă foarte bine plătite. Prosperitatea prin muncă, investiții și dezvoltare este modelul economic al PNL, care și-a arătat deja rezultatele. Mai avem un pas de făcut în luna decembrie, atunci când Parlamentul României trebuie să fie curățat de PSD, acest partid care a făcut și continuă să facă atât de mult rău țării noastre.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea