Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Călin Gheorghe Matieș, senator PSD de Alba: Târg de Crăciun, dedicat producătorilor și produselor tradiționale, în curtea Ministerului Agriculturii

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Am solicitat ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian-Ionuț Chesoniu, organizarea unui târg de Crăciun, dedicat producătorilor și produselor tradiționale, în curtea instituției pe care o conduce.

Am transmis această solicitare în calitate de președinte al Federației Naționale a Producătorilor de Produse Tradiționale din România și sunt convins că ea va fi aprobată de către colegul meu Adrian Chesnoiu, un adevărat profesionist al domeniului pe care îl reprezintă.

Pe lângă că ofer producătorilor locali un nou, inedit, în care își pot valorifica produsele, prin organizarea acestui târg, în punctul 0 al agriculturii românești, doresc să transmit un mesaj ferm: pentru PSD producătorii locali sunt pe primul plan!

Strategiile agriculturii românești trebuie să pornească de la sprijinirea producătorilor noștri. Producția proprie este mai bună, sănătoasă și gustoasă, decât cea de export. În școlile, spitalele, cantinele publice, centrele sociale și de persoane vârstnice, penitenciare și alte instituții publice sau care utilizează bani publici, trebuie să se prepare hrana utilizând doar produsele noastre românești.

Pandemia de COVID-19 a afectat producția de produse alimentare românești, cât și comercializarea acestora, și sunt convins că producătorii locali, agricultorii și crescătorii de animale vor fi sprijiniți de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Dorim să organizăm Târgul de Crăciun în curtea Ministerului Agriculturii în data de 15 decembrie 2021. O astfel de manifestare este binevenită pentru membrii Federației Naționale a Producătorilor de Produse Tradiționale din România, dar și pentru toți producătorii care obțin produse alimentare atestate conform schemelor de calitate.

Sper ca astfel de manifestări să aibă continuitate și să reprezinte un simbol al respectului și bunei cuviințe față de cei care produc în România!

Cu stimă,

Călin Gheorghe Matieș,

Senator PSD de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea