Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Beniamin Todosiu: USL a fost resuscitat! PSD preia conducerea Camerei Deputaților cu sprijinul PNL, care a uitat de „ciuma roșie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunicat de presă| Beniamin Todosiu: USL a fost resuscitat! PSD preia conducerea Camerei Deputaților cu sprijinul PNL, care a uitat de „ciuma roșie”

Alegerea lui Sorin Grindeanu în funcția de președinte interimar al Camerei Deputaților demonstrează că USL nu a murit niciodată, iar legătura dintre PNL și PSD este tot mai puternică. Liberalii au uitat când românii răgușeau în stradă strigând „PSD – ciuma roșie” și pentru a nu pierde ciolanul din mână, au închis ochii la alegerea pesedistului Grindeanu în fruntea Camerei Deputaților. Sorin Grindeanu a obținut 7 voturi, 4 de la PSD, 1 de la UDMR , 1 de la minorități și altul de la AUR, fiind ajutat de Florin Roman și PNL, care s-au abținut de la vot. Cât de ipocrit să fii când ai bălăcărit PSD-ul pentru faptele antidemocratice și atacul asupra justiției, iar ulterior să uiți subit de tot pentru interesul de partid și de grup?

Pentru cine nu își mai aduce aminte, domnul Sorin Grindeanu este fostul premier al României, care a semnat OUG 13 și care a fost demis în iunie 2017 prin moțiunea de cenzură inițiată de propriul partid. Guvernul lui Grindeanu a căzut cu 241 de voturi, miniștrii din propriul cabinet votând împotriva lui. Astăzi, PSD zice că e bun și capabil. Democrație originală într-o țară cu politicieni copy-paste.

Este ireal cum liberalii încearcă să prostească românii mascând alianța deja parafată cu PSD pentru a nu pierde puterea din mână. Baronii celor două partide deja își împart banii din PNDL 3 „Anghel Saligny”, posturile din ministere și din instituțiile publice sunt scoase la mezat, iar liberalii și pesediștii fac ultimele jocuri de culise pentru cea mai toxică guvernare pentru România.

În tot acest teatru politic meschin, un actor principal și portavoce a refacerii USL este Florin Roman, care speră că poate își va păstra nominalizarea de ministru. Renunțarea la președinția Camerei Deputaților și acceptarea tacită a lui Sorin Grindeanu prin abținerea de la vot demonstrează că USL nu a murit niciodată și a fost doar resuscitat în aceste zile, sub supravegherea atentă a președintelui Klaus Iohannis. Șeful statului este, de fapt, președintele de facto al PNL, iar dorința de mărire și de putere a acestuia a aruncat România în cea mai gravă criză politică din ultimii ani.

Românii trebuie să știe că haosul care guvernează țara de aproximativ o lună de zile a fost cauzat de Klaus Iohannis, Florin Cîțu și PNL, în încercarea de a băga cât mai adânc mâna în banii publici. Acum, PNL și-a dat seama că nu poate fura singur și l-a luat alături pe PSD, pe modelul că „unde-s doi, corupția crește”. Mai ieri „Ciuma roșie”, PSD a devenit peste noapte soluția salvatoare pentru PNL în încercarea de a evita disoluția în care a ajuns. Din păcate, tot acest circ politic este doar o bătaie de joc la adresa românilor care la ultimele alegeri au votat împotriva PSD, împotriva hoției, împotriva lui Dragnea, Grindeanu sau Iordache, cei care au mânjit justiția și statul de drept. Înșelându-și alegătorii, PNL demonstrează că este la fel ca și PSD – „aceeași mizerie”. Un partid nereformat, cu metehne vechi, care nu este interesat de reformele reale și de nevoile românilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea