Rămâi conectat

Ştirea Ta

Comunicarea sexuală, elementul cheie pentru o relaţie perfectă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Pe lângă comunicare şi înţelegere, sexul este una dintre cele mai importante metode de a menţine o relaţie de durată, fără a cădea în rutina zilnică. După o anumită perioadă, numeroase cupluri se conformează şi devin mai puţin interesaţi de partener, nemaiexistând acea pasiune arzătoare de la începutul relaţiei.
lAranjează-te pentru el – Odată cu mutatul împreună, apare şi sentimentul de nepăsare. Eşti sigură că el este alesul, aşa că nu mai ai nevoie de ore în şir în care să îţi alegi vestimentaţia sau să te aranjezi. Pantalonii de trening şi tricourile lui largi iau locul lenjeriilor sexy şi senzuale pe care le purtai de fiecare dată când îţi petreceai noaptea la el. Ajută-l să se excite doar atunci când te vede, poartă boxeri şi un maiou mulat, iar pentru nopţile romantice achiziţionează-ţi un corset negru sau o lenjerie roşie.
lSex în locuri publice – Dacă viaţa sexuală nu mai este la fel de activă ca la începutul relaţiei, este timpul să acţionezi. Încearcă şi alte locuri mai incitante în care poţi face sex: cabina de probă, la o petrecere, la cinema, la mare, în lift sau în parc. Sentimentul de excitaţie va fi mult mai mare deoarece există şi teama că aţi putea fi prinşi în orice moment. Sfat: este indicat să ai tot timpul în geantă un prezervativ pentru orice eventualitate. Niciodată nu ştii când vi se face chef de sex.
lFii obraznică în timpul actului sexual – Intimitatea unui cuplu este cel mai romantic şi erotic moment. Sunteţi doar voi doi, aşa că treci peste sentimentul de ruşine şi bucură-te de partenerul tău. Incită-l prin muşcături, mângâieri sau masaje. Dacă eşti adepta sexului oral, poţi încerca ciocolata, frişca sau mierea pentru o stimulare şi mai mare a simţurilor.
lPoziţii la alegere – Luaţi 4 biletele de fiecare şi notaţi pe ele câte o poziţie preferată. Puneţi bileţelele într-un bol şi extrageţi câte unul apoi scrieţi pe o foaie. Procedaţi astfel până la ultimul bileţel. Aşadar, aveţi planificată ordinea poziţiilor pentru următorul act sexual. Deşi pe la jumătatea acestuia nu veţi mai ţine cont de ordine, pentru început este o joacă incitantă şi vă ajută să vă cunoaşteţi mai bine din punct de vedere erotic.
lFără televizor în dormitor – Televizorul sau laptopul reprezintă un mod aproape inutil de a pierde timpul. Dormitorul ar trebui să fie un loc doar al vostru, în care să puteţi comunica şi să vă relaxaţi. Petreceţi serile în pat şi povestiţi ce aţi făcut întreaga zi fără a pierde timpul cu emisiuni sau seriale nefolositoare. Sfat: puteţi folosi televizorul sau laptopul doar pentru a vedea un film erotic.
lNu uita de cinele romantice – Plănuiţi o cină romantică măcar o dată pe săptămână. Ieşiţi la restaurant şi petreceţi câteva ore în care să vorbiţi doar despre voi, fără a vă aminti de problemele de la birou sau de cele din familie. Aveţi nevoie să vă destindeţi şi să vă relaxaţi. Dacă banii nu vă permit, puteţi face o cină romantică şi acasă. Mergeţi la cumpărături, pregătiţi mâncarea împreună şi aranjaţi masa. Este foarte important să înţelegi că timpul petrecut împreună este un factor cheie pentru o relaţie de durată, presărată cu multe momente fierbinţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Aproape de o tragedie, după două depăşiri extreme pe un drum din Alba. Imaginile surprinse de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape de o tragedie, după două depăşiri extreme pe un drum din Alba. Imaginile surprinse de o cameră de bord Un şofer a fost aproape de a provoca o tragedie miercuri, după două depăşiri extrem de periculoase făcute pe un drum cu două benzi. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord, pe drumul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea