Rămâi conectat

Ştirea zilei

Comuna Daia Română ar putea beneficia de o rețea de distribuție a gazelor naturale: Primăria a solicitat acordul de mediu de la APM Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comuna Daia Română ar putea beneficia de o rețea de distribuție a gazelor naturale: Primăria a solicitat acordul de mediu de la APM Alba

În vederea îmbunătățirii calității vieții locuitorilor din Daia Română, primăria a decis înființarea unei rețele de distribuție cu gaze naturale.

Daia este o comună în judeţul Alba, Transilvania, România, formată numai din satul de reşedinţă cu acelaşi nume.

Alimentarea cu gaze naturale a comunei Daia Romana, judeţul Alba se va realiza conform Avizului de Principiu emis de Transgaz nr. DD 13427/05.03.2020, din Staţia de reglare – măsurare predare (SRMP) proiectată la limita UAT Limba, comuna Ciugud.

Cea mai apropiată rețea de gaze naturale este conducta de înalta presiune, Band – Gănești – Botorca – Bacia (Vest III) situată la limita administrativ teritorială a localității, la circa 5,35km.

În funcție de soluția de alimentare dată de SC TRANSGAZ Mediaș, traseul conductei va urma traseele drumurilor de acces în sat pentru alimentarea cu gaze naturale a consumatorilor.

De la stația de reglare – măsurare predare – SRMP propusă în localitatea Limba, UAT Ciugud, conform amplasării pe planurile ataşate, conducta va urma traseul drumului de acces către localitatea Daia Romana.

Rețeaua de gaze naturale va fi amplasată pe domeniul public al comunei Daia Română și localității Limba (comuna Ciugud). Populaţia deservită de înfiinţarea sistemului de gaze naturale este în număr de 1.288 de gospodării şi instituţii publice.

Lungimea traseului va fi de aproximativ 35.000 m (35 km) și dimensionarea acestuia va fi făcut după obținerea tuturor avizelor și a soluției de alimentare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea