Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Comuna Ciugud își extinde zona de dezvoltare economică. Parcele noi de 15 h cu toate utilitățile, puse la dispoziția investitorilor interesați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Una dintre cele mai moderne fabrici de prelucrare a miezului de nucă din Europa a fost inaugurată, astăzi, la Ciugud. TRANSILVANIA NUTS este o investiție de peste 4 milioane de euro, dintre care aproape un sfert sunt fonduri europene.

În cadrul evenimentului de deschidere, primarul Ciugudului, Gheorghe Damian, a lansat o provocare investitorilor, care vor sa își dezvolte afaceri de succes, să aleagă Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar. Peste 15 hectare vor fi disponibile cu toate utilitățile necesare. Administrația locală promite să fie serioasă, corectă, deschisă și prietenoasă cu mediu de afaceri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Zona de Dezvoltare Economică din Ciugud este, de astăzi, mai bogată cu un nou membru: Transilvania Nuts. O investiție românească de peste 4 milioane de euro în una dintre cele mai modern fabrici de prelucrare a nucilor din Europa. În numele comunității din Ciugud vreau mulțumesc celor doi investitori, Levente Bara și Alexandru Chiric, pentru că au avut încredere în noi și au dezvoltat o nouă afacere „Made în Ciugud”. Compania lor și ceilalți investitori din zona de dezvoltare economică asigură anual 75 % din bugetul Comunei Ciugud. Comunitate locală, oamenii de faceri serioși, curajul de a visa și seriozitatea sunt ingredientele care au creat #Ciugud_to_be_true.

Mult succes, Transilvania Nuts! Pentru ceilalți investitori interesați de Ciugud lansăm provocarea extinderii zonei de dezvoltare economică. Parcele noi pe 15 hectare cu toate utilitățile…”, a afirmat primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian pe pagina sa de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea