„Competiția viitorilor campioni”, miercuri 2 septembrie, la Alba Iulia, la Clubul TC Sun | Turneu organizat de Federaţia Română de Tenis de Câmp

Federaţia Română de Tenis organizează în premieră în ţară şi în judeţul Alba “Competiţia Viitorilor Campioni”. tenis viitorii campioni 3Acest proiect pe care Federația Română de Tenis îl organizează cu ajutorul Ministerului Tineretului și Sportului, în perioada 29 iunie-30 septembrie, pe parcursul a 3 luni, constă într-o serie de 42 de competiții de tenis, la nivel național, adresate copiilor până în 10 ani. Clubul sportiv “Tenis Club Sun” din Alba Iulia a fost ales să organizeze această competiţie la noi în judeţ astfel că miercuri, 2 septembrie 2015, începând cu ora 10.00, jucătorii de tenis nelegitimaţi din judeţ au ocazia să-şi etaleze talentul la acest turneu.

Citeşte şi: FOTO: Performanţă de senzaţie a tenismenului David Manu: a câştigat toate probele în turneul de la Timişoara!
Evenimentul se va desfăşura pe terenurile de tenis ale clubului “Tenis Club Sun” (Str. Fântânele, nr. 84, prima stradă la stânga cum se urca pe Str. Lalelelor, după ce se trece de Lidl) într-o atmosferă degajată şi relaxată de vacanţă. Fiecare copil va primi apă şi o masă de prânz. Toţi copiii participanţi vor fi premiaţi cu diplome iar primii 3 sportivi (pe fiecare nivel de joc specific – roşu, portocaliu şi verde) vor primi medalii. Înscrierile la această competiţie se pot face la directorul de turneu Calin Moldovan, telefon 0753345099. Sunt asteptaţi la “Competiţia Viitorilor Campioni” toţi copiii din judeţul Alba care au participat la cursuri de iniţiere în tenis.

ELIT

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...